Vinterbad och bastukvällar
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Vinterbad och bastukvällar

Det kan vara speciellt läskande och svalkande i sommarvärmen men är också ett tips för att minska stress och muskelbesvär. Förbered dig själv på bästa sätt inför upplevelsen med nyfikna ögon mot den stundande naturnjutningen!

Pris: 295 kr

Upplev vinterbadning och iskalla bastukvällar

Att vinterbada är unikt och ger en otrolig känsla av välbefinnande. Det får blodet att rusa, skapar en stark naturupplevelse och ger dig möjlighet att se friska isflak och tjocka istäcke.

Njut av den vedeldade bastun

Upplev vackra naturen, gör det säkert och bekvämt! Undersök alltid dina egna fysiska förutsättningar före vinterbadning och konsultera läkare vid högt blodtryck, hjärtsjukdom eller graviditet. Följ gärna våra riktlinjer och se till att du har med dig badkläder och handduk -- det är obligatoriskt. Ta gärna också med dig mössa om du inte ska doppa hela huvudet.

Vår viktiga uppgift är att ta hand om dig under din hela upplevelse; det betyder att vi har duscher, toaletter och värdeskåp på plats. Efter avslutad badupplevelse finns det försäljning av dryck och enklare tilltugg.

Utvalda datum vintertid

Badupplevelsen tar runt 2 timmar och är för en person. Deltagarna badar tillsammans och det är ej väderberoende. Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum vintertid.

Köpa produkten

Du har möjlighet att köpa våra upplevelser digitalt eller fysiskt levererade. För digital leverans så skickas värdebeviset direkt till dig eller mottagaren via e-post.

Presenter till pojkvän eller Alla Hjärtans Dag

Letar du efter den perfekta presenten till din pojkvän eller partner? Upplev vinterbadning och iskalla bastukvällar tillsammans! Du kan välja mellan valfrihet med ett värdebevis eller med en Live it-box och få den inslagen med ett personligt hälsningskort.

Välj vinterbadning som julklappsspelet, som första julklapp till syster, som bortbjuden eller som roliga julklappar. Du hittar även upplevelser under 300 kr och presentationstips inför jul. Alla hjärtans dag kommer att bli magisk om du bjuder in din partner till denna unika känslorika naturupplevelse.

Ta reda på mera om våra iskalla bad och bastukvällar idag! Gör detta till din egna upplevelse så förstår du skönheten i vinterbadning.