Stadsvandringar till fots
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Stadsvandringar till fots

Vår auktoriserade guide tar dig genom fascinerande teman, berättelser om världsarv och historiska kvarter.

Pris: 200 kr

Upptäck din stad på ett helt nytt sätt med Stadsvandringar från Verde Verde Travels. Med en auktoriserad guide vid din sida kan du välja bland olika teman och områden som kommer att fascinera dig. Vi garanterar dig en oförglömlig upplevelse med spännande världsarv, böljande gränder och fantastisk byggnadshistoria. Allt smaksatt med berättelser om människor som förändrat staden och kvarterskaraktärer som satt färg på sin omgivning.

Stadsvandringar till fots i stadsmiljö

Våra stadsvandringar sker oftast till fots och är en guidning i stadsmiljö. Det kan belysa ett specifikt tema eller introducera dig till en okänd del av staden. Till exempel kan du uppleva de vackraste vyerna i Västerås eller utforska den mytomspunna sjön Fatburen i Stockholm. Du kan också lära dig mer om Barnängens barn och baracker eller känna på lyxen i Lärkstaden. Detta är bara några exempel på vad du kan uppleva med Verde Verde Travels.

60-90 minuters spännande rundvandring

För att ta del av vår stadsvandring behöver du inget annat än bekväma kläder och skor. Se bara till att ha med en varm tröja eller jacka, speciellt när ni står stilla under rundvandringen. Kläder efter väder är alltid ett smart val. Turen tar ungefär 60-90 minuter beroende på vilken vandring du väljer. Vi arrangerar turer året runt, men det finns fler turer under vår- och sommarmånaderna.

Sommarupplevelser under 500 kr

Vår stadsvandring ingår i vårt utbud av sommarupplevelser och prisnivån ligger under 500 kr. Det är en perfekt julklapp till din kollega eller för att bjuda bort någon speciell på en oförglömlig resa genom stadens historiska kvarter.

Unik upplevelse för vänner och familj

Vår stadsvandring är en garanterat unik upplevelse som ger dig nya perspektiv på din stad. Ta med dina vänner och familj för att utforska staden på ett helt nytt sätt. Boka din stadsvandring idag och upptäck staden på ett nytt sätt!