Kryssning Viking Cinderella i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Kryssning Viking Cinderella i Stockholm

Här finns en mängd restauranger, barer, spaavdelning och en välsorterad taxfreebutik. Varje dag bjuder på ett unikt nöjestema med dans, livemusik och artister – vardagslyx när den är som bäst!

Pris: 395 kr

Dygnskryssning med Viking Cinderella: En Upplevelse att Minnas

Välkommen ombord på Viking Cinderella, Östersjöns enda dedikerade kryssningsfartyg! Ta med dig någon du tycker om och ge er ut på en magisk resa genom Stockholms vackra skärgård.

Kryssningsupplevelse med Viking Cinderella

Er resa börjar centralt i Stockholm och tar er till den vackra ön Mariehamn på Åland. Viking Cinderella är det enda renodlade kryssningsfartyget i Östersjön och ombord erbjuds enastående upplevelser för alla smaker. Här finns något för den som vill koppla av, den som vill shoppa, matälskaren och festprissen.

Restauranger för alla smaker

Låt kryssningen kryddas med en överraskande kulinarisk upplevelse. Mästerkockarna från Svenska Kocklandslaget har skapat en fantastisk buffé och ett otroligt julbord ombord. I grillrestaurangen kan ni njuta av läcker hummer och saftig oxfilé sida vid sida. Missa inte heller den berömda skaldjursplatån i den eleganta à la carte-restaurangen Seaview om ni vill skämma bort er lite extra.

Shopping i taxfreebutiken

I den välutrustade taxfreebutiken ombord kan ni fynda ett brett sortiment av drycker, kvalitetswhisky, sötsaker, designvaror, skönhetsprodukter, kläder, skor och mycket mer. Priserna är upp till 40% lägre än på land, vilket ger er möjlighet att göra riktiga kap.

Avkoppling på Cinderella SPA & Wellness

Ge er själva tid att koppla av på Cinderella SPA & Wellness. På däck 6 väntar en fridfull oas med avkoppling, varma bastur, en mindre jacuzzi och en rymlig bubbelpool. För den som önskar en extra lyxig stund rekommenderas att boka en av de välrenommerade spabehandlingarna, signerade BABOR – ett varumärke känt från femstjärniga hotell världen över.

Veckokalender - Nya nöjen varje dag

Er kryssning erbjuder spännande nöjen varje dag i veckan. Här är några höjdpunkter:

  • Måndag & tisdag: Dansa till landets bästa dansband.
  • Onsdag: Upptäck hits från 50-, 60- och 70-talet och dansa till rockiga örhängen från förr, live framfört för er.
  • Torsdag: Upplev ett glädjefyllt schlagerparty med hits från både Melodifestivalen och Eurovision. Dansa loss till liveband och njut av den festliga stämningen.
  • Söndag: För de som älskar storband är söndagen perfekt. Upplev en blåsig konsert när storband och orkestrar med gästartister äntrar scenen.

Praktisk information

Denna dygnskryssning är för två personer och inkluderar en bekväm Insidehytt på däck 5-10. Observera att åldersgränsen är 20 år för denna upplevelse. För att boka er kryssning behöver ni logga in på Mitt Live it med ert värdebevis och använda Live its bokningsservice. Ni har möjlighet att uppgradera er hyttkategori, lägga till måltider, boka spa och andra tillägg under bokningsprocessen. Notera att resan endast är tillgänglig för avresa söndag-torsdag mellan augusti och juni, med undantag för fullbokade datum och specialkryssningar. Mellan 1 juli och mitten av augusti går det inte att boka denna upplevelse.