Helikopterpilot för en dag för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Helikopterpilot för en dag för två

Piloten kommer att vara med er hela tiden och vägleda er genom varje steg på er resa mot att bli helikopterpilot för en dag.

Pris: 2790 kr

Unik helikoptersimulator - Upplev spänningen som en riktig helikopterpilot

Drömmer du om att bli pilot? Då är det här upplevelsen för dig! Kliv in i cockpit på en riktig helikopter och upplev känslan av att vara en riktig helikopterpilot. Vår simulator är helt unik då den är byggd på en äkta Robinson R44 helikopter. Alla spakar, system och reglage är precis som i verkligheten, vilket ger dig en otroligt autentisk flygupplevelse. Men det stannar inte där - vi har också en imponerande 240-graders skärm som tar dig ännu närmare verkligheten. Det här är så nära du kan komma att vara helikopterpilot för en dag!

Flyguppdrag skapade av yrkespiloter

Vår helikoptersimulator är utvecklad av professionella yrkespiloter, vilket garanterar realistiska och spännande flyguppdrag. Du kommer att få flyga tillsammans med en pilot, som kommer att guida dig genom varje moment och ge dig värdefulla tips och råd längs vägen. Detta gör upplevelsen otroligt personlig och givande. Du kommer verkligen att känna dig som en del av teamet när ni går igenom checklistor, startar upp system och motor, och ger er av på en oförglömlig flygresa.

En komplett upplevelse för två personer

Denna upplevelse är perfekt att dela med någon speciell. Du och din medpassagerare kommer att få en unik inblick i helikopterpilotens värld. Ni kommer att vara involverade från början till slut, och tillsammans med er pilot kommer ni att genomföra spännande flyguppdrag. Ni kommer att få möjlighet att testa era kunskaper och utmana er själva, samtidigt som ni skapar minnen för livet.

Förberedelser och genomförande

Upplevelsen börjar med ett teoripass i ordersalen, där ni kommer att lära er om de grundläggande principerna för helikopterflygning. Sedan tar ni er till helikopterplattan där den riktiga Robinson R44 helikoptern väntar på er. Här kommer ni också att kliva in i simulatorn, där ni helt kan fokusera på er flygning utan distraktioner.

Viktig information

  • Flygningen sker endast när deltagarna är nyktra.
  • Maxvikt för deltagarna är 110 kg.
  • Det finns ingen åldersgräns, men vi rekommenderar att deltagarna är minst 15 år.
  • Ni behöver inte ha någon speciell utrustning - vanliga kläder är tillräckligt. Flygoveraller kommer att tillhandahållas på plats.
  • Upplevelsen är inte väderberoende, så ni kan vara säkra på att ni kommer att få flyga oavsett väderförhållandena.

Tidsåtgång och deltagare

Den totala varaktigheten för upplevelsen är ungefär 1,5 timmar. Ni kommer att få 30-40 minuters flygtid var i simulatorn. Ni kommer att vara två deltagare och ni kommer att ha en erfaren pilot med er som kommer att guida er genom flygningen.

Ta med åskådare

Vi vet att det är roligt att dela upplevelsen med andra, så vi tillåter varje deltagare att ta med sig upp till tre åskådare. Era åskådare kommer att få sitta på åskådarplatser och kunna följa er resa som helikopterpiloter.

Slutsats

Vår unika helikoptersimulator ger dig möjligheten att uppleva spänningen och utmaningarna som en riktig helikopterpilot. Med autentiska kontroller, en imponerande skärm och flyguppdrag skapade av yrkespiloter, kommer du att känna dig som en del av action. Ta med en vän och dela denna oförglömliga upplevelse tillsammans. Köp din biljett idag och bli helikopterpilot för en dag!