Adrenalinarena - Upplev olika aktiviteter
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Adrenalinarena - Upplev olika aktiviteter

När du väl är där får du njuta av upp till 4 timmar av obegränsad rörelseglädje och prova så många aktiviteter du vill. Här får du testa allt från snowboard, skidor, mountainbike och BMX till inlines, skateboard och kickbike.

Pris: 299 kr

The Dome Adrenaline Zone - Din biljett till obegränsad rörelseglädje

Här får du inte bara en upplevelse, utan flera samlade under ett och samma tak. The Dome Adrenaline Zone är Nordens enda adrenalinarena och Sveriges nya mecka för rörelseglädje i alla dess former. Med hela 6000 kvm rörelseglädje och en fantastisk mix av aktiviteter är detta platsen där du kan prova så många olika adrenalinfyllda äventyr du bara orkar.

Nordens mest extrema adrenalinarena

The Dome Adrenaline Zone är indelad i tre olika hallar som tillsammans erbjuder något för alla äventyrslystna. I Jump & Pump-hallen, som sträcker sig över hela 1300 kvm, finns unika foampits och airbags där du kan landa dina trick med samma känsla som att glida ner för en mjuk snöbana. Med en takhöjd på 12 meter och en imponerande foampit på hela 20x8 meter finns här gott om utrymme för även de mest erfarna åkarna att ta sin åkning till nästa nivå.

Obegränsade möjligheter i Unlimited Zone

I den största hallen i arenan, Unlimited Zone, finns det verkligen inga gränser för vad du kan uppleva. Här kan du välja bland en trampolinpark, foampit, parkour, freerun, ninja warrior-bana, klättring, performance area och mycket mer. Med en yta som sträcker sig över hela 850 kvm är det här platsen där du kan låta din fantasi och kreativitet flöda fritt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet kommer du att hitta utmaningar och möjligheter som passar just dig.

Street park - perfekt för alla street-sports entusiaster

Om du älskar street-sports som skateboard, BMX, inlines eller kickbike så kommer du att älska Street Park-hallen. Designad av Bryggeriet i Malmö och med en storlek på hela 850 kvm är detta stället där du kan hitta allt du behöver för att utöva din favoritsport. Här finns en komplett streetyta och en betongbowl som kommer att ge dig timmar av spänning och glädje.

Viktig information att ta hänsyn till

För att kunna delta i aktiviteterna på The Dome Adrenaline Zone krävs det att du är nykter och över 6 år gammal. För din säkerhet rekommenderar vi att du rådfrågar en läkare om du har några tveksamheter angående eventuella skador eller besvär. Skyddsutrustning finns att hyra på plats för den som önskar. Det finns ingen specifik fysisk begränsning eller förkunskaper som krävs för att delta i aktiviteterna. Vår instruktörer finns alltid på plats för att säkerställa din säkerhet och välbefinnande.

Utrustning som krävs för att delta

För att kunna delta i aktiviteterna på The Dome Adrenaline Zone bör du ha kläder som ger dig optimal rörelsefrihet. Vissa aktiviteter kräver också speciella inomhusskor. Alla aktiviteter ingår i entréavgiften, men vissa av dem kräver en viss utrustning. Du kan antingen ta med din egen utrustning eller hyra den på plats till förmånliga priser. Vid bokning kan du fråga vårt personal om vilken utrustning som krävs för de aktiviteter du är mest intresserad av.

En upplevelse utan begränsningar

The Dome Adrenaline Zone är öppen året runt och du kan välja vilken dag som helst i veckan för ditt besök. Observera att upplevelsen måste förbokas för att säkerställa din plats. Det finns också möjlighet för åskådare att följa med och heja på. Det finns en restaurang, café och lounge med sittplatser och servering där du kan ta en paus och njuta av din upplevelse från ett bekvämt avstånd.

Välkommen in och upplev adrenalinets magi!