Åk på ett fartfyllt hundspannsäventyr för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Åk på ett fartfyllt hundspannsäventyr för två

Du behöver ingen tidigare erfarenhet och får möjlighet att åka med dragvilliga Alaskan Huskies genom det vackra vinterlandskapet.

Pris: 2990 kr

Vill du uppleva spänningen av att glida fram över snötäckta vidder, känna vinden i ansiktet och njuta av den friska luften? Då är ett fartfyllt hundspannsäventyr det perfekta valet för dig. Det här är en aktivitet som passar alla, oavsett ålder. Så oavsett om du är ung eller gammal, kan du vara säker på att få en fantastisk upplevelse.

En unik upplevelse med Alaskan Huskies

På detta äventyr får du möjlighet att färdas genom det vackra vinterlandskapet med hjälp av dragningskraften hos våra energiska Alaskan Huskies. Du kommer att åka i en stor och bekväm träsläde, där du kan sitta på mjukt renskinn och njuta av resan. För de som vågar finns även möjlighet att prova på att köra spannet själv.

Stanna upp för en varm fika i naturen

Under turen kommer ni att göra ett kort stopp för att njuta av en varm och uppfriskande fika. Det är en perfekt möjlighet att koppla av, värma sig lite och ta in den fantastiska omgivningen innan ni fortsätter er färd över vidderna. Medan ni njuter av er fika kan ni reflektera över upplevelsen hittills och se fram emot det som väntar er på resten av turen.

Ingen erfarenhet krävs - alla är välkomna

Det bästa med detta äventyr är att det inte kräver några förkunskaper. Du behöver inte ha åkt hundspann tidigare eller vara särskilt kunnig på vintersporter. Våra erfarna instruktörer kommer att finnas där för att ge dig all nödvändig vägledning och säkerhetsinformation innan ni ger er av på er spännande resa. Så oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kan du vara säker på att få en trygg och rolig upplevelse.

Viktig information och praktiskt

För att ge dig mer detaljerad information om detta fantastiska äventyr, har vi sammanställt några viktiga punkter nedan:

  • Ingen åldersgräns: Alla är välkomna att delta i hundspannsäventyret. Barn under 3 år får följa med gratis och sitter i en vuxens knä. Barn i åldrarna 3-12 år betalar barnpriser direkt till arrangören.
  • Utrustning: Vi rekommenderar att du klär dig i varma kläder och ordentliga kängor, då det kan bli kallt på fjället. Skidglasögon kan också vara bra att ha med sig för att skydda ögonen från vinden och snön.
  • Tillgänglighet: Hundspannsäventyret är tillgängligt från december till maj, men detta kan variera beroende på väder och snöförhållanden.
  • Tidsåtgång: Hela turen tar ungefär 2 timmar, inklusive fikapausen. Det är en perfekt längd för att du ska hinna uppleva både spänningen av att köra hundspannet och njuta av den vackra naturen.
  • Deltagare: Upplevelsen är för två personer, vilket gör den perfekt för par, vänner eller familjer som vill göra något roligt tillsammans.

Sammanfattning

Ett fartfyllt hundspannsäventyr är en spännande och unik upplevelse som passar alla åldrar. Under turen stannar ni för en varm fika i naturen och njuter av den magiska omgivningen.