Ansiktsbehandling med massage för honom
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Ansiktsbehandling med massage för honom

Upplev en skön stund av total avkoppling med en porsammandragande och uppfräschande ansiktsbehandling, inklusive massage.

Pris: 795 kr

Vem säger att avkoppling bara är för kvinnor? Även män förtjänar att känna sig bortskämda och fräscha upp sin hud med en speciellt anpassad ansiktsbehandling. Vår exklusiva spa-behandling erbjuder en avkopplande miljö där professionella hudterapeuter tar hand om dig från topp till tå.

Förbered dig på en hudtransformerande upplevelse

När du kliver in genom dörrarna till vårt spa kommer du omedelbart att känna dig omhändertagen. Vi vet att varje människas hud är unik, därför startar vi behandlingen med en noggrann analys av din huds behov. Våra professionella hudterapeuter kommer att skräddarsy ansiktsbehandlingen efter din hudtyp, så att du kan få bästa möjliga resultat.

En rengöringsritual som tar bort alla spår av stress

Först rengör vi din hud på djupet med en skonsam men effektiv rengöring. Sedan applicerar vi en peeling för att avlägsna döda hudceller och ge din hud en strålande lyster. Därefter utför vi en portömning för att rensa porerna och ta bort orenheter. Du kommer att känna hur all stress och spänning försvinner när vi varsamt masserar din hud med våra tekniker som är speciellt anpassade för att öka blodcirkulationen.

Unna ditt sinne en stund av total avkoppling

Medan den porsammandragande ansiktsmasken verkar på din hud, får du njuta av en avkopplande skalpmassage. Du kan slappna av och låta tankarna vandra iväg medan våra terapeuter tar hand om dig. Vi tror på att ge dig en helhetsupplevelse som inte bara gör underverk för din hud utan också ger dig en stunds mental avkoppling och inre frid.

Avsluta behandlingen med fukt och återfuktning

Innan vi avslutar behandlingen applicerar vi en fuktighetskräm som är anpassad efter din hudtyp. Detta kommer att ge din hud den viktiga näringen och fukt den behöver för att hålla sig mjuk och smidig. Du kommer att känna hur din hud strålar av hälsa och vitalitet när du lättar på sminket och visar upp din naturliga skönhet för världen.

Slå in dig själv i lyx och skönhet med en unik ansiktsbehandling

Du förtjänar att bli bortskämd och omhändertagen. Ge dig själv chansen att njuta av total avkoppling och professionell vård för din hud. Vår 50-minuters ansiktsbehandling med massage kommer att förvandla ditt utseende samtidigt som den ger dig en stunds mental frid och lugn. Låt våra erfarna hudterapeuter ta hand om dig och få dig att känna dig som den bästa versionen av dig själv. Så varför vänta? Boka din upplevelse idag och upptäck det ultimata sättet att vårda din hud och ge dig själv en stunds total avkoppling och lyx.