Champagneprovning för bubbelälskaren
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Champagneprovning för bubbelälskaren

Varje steg av champagneprocessen avslöjas, förklaras och avnjuts tillsammans med olika sorters champagne.

Pris: 476 kr

Välkommen till en oförglömlig upplevelse som tar dig djupt in i champagnens underbara värld. Har du någonsin undrat över historien bakom det gyllene bubblet? Eller vilka druvsorter, jordmån och klimat som ger champagnen dess unika karaktär? Nu har du chansen att lära dig allt detta och mer, under en spännande provning där vi utforskar champagnens alla hemligheter.

Provningsledarens expertis

Vår provningsledare är en sann mästare på området och kommer att guida dig genom en resa från champagnens födelse till dagens moderna produktionsteknik. Från de första experimenten med kolsyrejäsning till de finstämda konsterna av blandningen och lagringen.

Förstärk dina sinnen

Innan provningen rekommenderar vi att du avstår från alkohol för att säkerställa att dina sinnen är på topp. Starka parfymer bör undvikas för att inte överväldiga din doftsinne. Åldersgränsen är 18 år (20 år i Göteborg) och vi välkomnar både nyfikna nybörjare och de mer erfarna champagnekännarna.

Upptäck skillnaderna

Under provningen kommer du att ha möjlighet att smaka på olika champagnesorter och jämföra deras unika egenskaper. Du kommer att lära dig att känna skillnaden mellan druvsorterna, förstå hur jordmån och klimat påverkar smaken, och upptäcka konsten att skapa perfekt balans i blandningen.

Mousserande vin vs äkta champagne

Dessutom kommer vi att testa ett mousserande vin och jämföra det med den äkta champagnen. Du kommer att upptäcka vilka faktorer som skiljer dem åt och varför äkta champagne är en upplevelse i en klass för sig.

Unika upplevelser för bubbelälskaren

Visste du att vi även erbjuder Champagneprovning 2.0? Ge bort den perfekta presenten till bubbelälskaren i ditt liv! Låt dem utforska champagnens värld med vår exklusiva provning och ta del av ännu mer spännande kunskap och smakupplevelser.

Passar till alla Tillfällen

Oavsett om det är jul, påsk, födelsedag eller bröllopsdag har vi den perfekta champagneprovningen för dig. Ge bort en unik upplevelse till dina nära och kära och skapa minnen som varar för evigt. Våra provningar är även populära som present till par, syskon, mamma och pappa, eller som en romantisk överraskning för den speciella personen i ditt liv.

Välj den perfekta presenten och låt oss guida dig genom en resa till champagnens fascinerande värld. Njut av de otroliga smakerna, lär dig historien bakom varje bubbla och bli en riktig champagneexpert.

Boka din provning idag och ta det första steget mot att upptäcka det gyllene bubblets hemligheter!