Dramatiserad spökvandring
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Dramatiserad spökvandring

Möt både mördare och mördade när förlorade själar återvänder för att hämnas sina plågoandar och söka upprättelse.

Pris: 745 kr

Upplev medeltida mystik och hemsökta platser när du följer med på en dramatiserad vandring genom gränder, torg och gårdar. Med skådespelare och en kunnig guide får du vara med i historien när den tar fart. Men var beredd på att dina värsta mardrömmar kan bli verklighet...

Följ med på en resa till det förflutna

Välkommen till Stockholm - Gamla Stan där vi tar dig med på en spännande och dramatiserad spökvandring genom stadens medeltida gränder. Ledsagad av återuppstådda själar från dödsriket kommer du att få uppleva huvudstadens mörka historia på ett helt nytt sätt. Ta del av historier om grymhet, orättvisor och tragedier som drabbade folket i dåtidens Stockholm.

Bevittna de plågade vålnaderna

Göteborg, även känt som Lilla London, bjuder också på en mörk historia präglad av morbida mysterier. Här färgades stadens gator blodröda av mördare och syndare som avrättades inför allmän beskådan. Än idag söker dessa förlorade själar frid och rättvisa. Genom vår kunniga guide har du möjlighet att bevittna när de plågade vålnaderna återvänder för att berätta sina tragiska livsöden. Hamna inte på efterkälken, för många har gått förlorade på dessa gator tidigare...

En kväll du sent kommer att glömma

Upplev medeltidens Malmö på en vandring i Gamla Staden utöver det vanliga. I skuggornas skydd väcks de döda till liv och skrämmande livsöden gör sig åter påminda. Spöken och osaliga andar från förr berättar sina levnadsöden från en svunnen tid. Och för att göra din upplevelse ännu mer minnesvärd bjuds det även på en härlig 3-rätters middag i anslutning till vandringen. Förbered dig för en kväll du sent ska glömma, om du törs...

Mer information

Viktigt: Spökmiddag Stockholm erbjuds endast i Stockholm. Men du kan boka vår spökmiddag på flera orter runt om i landet, inklusive Stockholm.

Utrustning: Kläder efter väder. Vi rekommenderar sköna och bekväma skor för att kunna njuta av vandringen på bästa sätt.

Tillgänglighet: Utvalda datum mellan slutet av augusti och maj. Resan tar ca 4 timmar, varav vandringen tar cirka 1-1,5 timmar.

Deltagare: Aktiviteten utförs tillsammans med andra i grupp för en ännu mer spännande atmosfär.

Annan information: Notera att flest bokningsbara datum finns under den mörka hösten, medan det kan vara färre under sommaren. På grund av ojämna gator är denna upplevelse inte lämpad för barnvagnar, rullstolar eller liknande. Observera också att dryck inte ingår i middagen.

Passar till Halloweenpresenter

Vår dramatiserade spökvandring med middag är en perfekt present till Halloween eller till någon som älskar spänning och äventyr. Ge bort en oförglömlig upplevelse och skapa minnen för livet. Varför inte överraska den du älskar med en kväll fylld av skratt, spänning och läskiga överraskningar?

Låt oss ta dig med på en resa till det förflutna och upplev historien på ett helt nytt sätt. Boka din plats redan idag och se fram emot en kväll du sent kommer att glömma!