Unik dag på Fotografiska med fikabuffé för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Unik dag på Fotografiska med fikabuffé för två

Njut av fantastiska verk från legendariska fotografer som Annie Leibovitz och David LaChapelle, samt nya och spännande namn som Helena Blomqvist och Klara Källström.

Pris: 690 kr

Låt dig inspireras och fascineras av Fotografiska, den otroliga mötesplatsen för fotografi. Här kan du och din vän utforska över 5500 kvadratmeter med spännande utställningar och fotografier. Från de stora fotografernas mästerverk till nytänkande och lovande talanger - du kommer garanterat att hitta något som berör och förundrar dig.

Upplev konstformen fotografi som aldrig förr

Fotografiska har blivit känt som en av Stockholms mest älskade sevärdheter. Varje år presenteras 15-20 utställningar som tar dig med på en resa genom olika teman och känslor.

Fika i enastående atmosfär

När ni besöker Fotografiska har ni även möjlighet att njuta av en välsmakande fikabuffé, direkt från Fotografiskas chefskonditor Ban Tell. Här kan ni äta så mycket ni orkar av läckra kakor, bullar, bakverk och chokladbollar. Självklart ingår även kaffe och té för att göra upplevelsen ännu mer njutbar.

En unik upplevelse i historiska omgivningar

Fotografiska är beläget i anrika lokaler vid Stadsgårdskajen i centrala Stockholm. Med en magnifik utsikt över Stockholms inlopp kan ni njuta av fotokonsten samtidigt som ni imponeras av den vackra omgivningen. Här har ni chansen att utforska historien och njuta av den moderna konsten på samma gång.

Praktisk information

  • Fotografiskas utställningar är tillgängliga för bokning måndag till fredag mellan kl. 10-16 (med undantag för sommaren och röda dagar).
  • Ni får möjlighet att utforska muséet i er egen takt, så ta er tid och njut av allt som erbjuds.
  • Den här upplevelsen är giltig för ett besök och gäller för två personer.

Våra upplevelser passar perfekt för alla tillfällen

Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent till din flickvän, pojkvän, mamma eller pappa så är en upplevelse på Fotografiska den perfekta gåvan. Våra upplevelser är även tillgängliga för under 500 kr, vilket gör dem både prisvärda och minnesvärda. Varför inte ge bort en dag fylld med konst och kreativitet till någon du bryr dig om?

Boka din Fotografiska-upplevelse idag!

Låt dig och din vän bli överväldigade av den fantastiska fotokonsten som Fotografiska har att erbjuda. Upplev en kombination av spännande utställningar, enastående fikabuffé och en magnifik atmosfär som tar er till nya höjder. Förboka er upplevelse nu och se fram emot en dag fylld med inspiration och glädje!