En smakfull vinprovning för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

En smakfull vinprovning för två

Oavsett vilket tema du väljer kommer du att få en autentisk och inspirerande provning som tar dig med på en smakresa du sent kommer att glömma.

Pris: 1190 kr

Utveckla dina vinkunskaper med spännande teman

En underhållande och lärorik kväll för alla vinälskare

Välkommen till en unik och säljande vinprovning där du får möjlighet att fördjupa dina vinkunskaper. Under ledning av en erfaren sommelier får du utforska vinets fascinerande värld genom spännande teman. Oavsett om du är nybörjare eller redan har kunskap inom vin, kommer denna provning ge dig nya insikter och utvidga ditt vinintresse på ett underhållande sätt.

En resa i vinets tecken

Låt dig guidad av vår professionella sommelier som tar dig med på en resa i vinets tecken. Vår provnignsledare kommer att introducera dig till konsten att prova vin och de olika kännetecknen som utmärker olika druvsorter och vintyper. Du kommer att få lära dig att bedöma vinet utifrån dess utseende, doft, smak och komposition. Genom noggrann och målinriktad provning kommer du att kunna uppskatta vinet på en helt ny nivå.

Välj bland flera spännande teman

När du bokar din vinprovning finns det möjlighet att välja mellan flera spännande teman. Vare sig du är intresserad av röda viner, vita viner, champagne eller kanske till och med veganvänliga viner, så finns det något för alla smaker. Varje tema kommer att ge dig en djupare förståelse för vinets olika karaktär och unika egenskaper.

Inga förkunskaper krävs

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller redan har en viss kunskap inom vin, våra provningar är utformade för att passa alla nivåer. Vår sommelier kommer att anpassa provningen efter deltagarnas kunskapsnivå och ge en lärorik upplevelse för alla. Så oavsett om du är en erfaren vinprovare eller nyfiken nybörjare, är du mer än välkommen att delta i vår spännande och lärorika vinprovning.

Välkommen till en upplevelse utan motstycke

Denna vinprovning är inte bara en kunskapsutvidgning, utan även en underhållande och engagerande upplevelse. Vår sommelier är en skicklig berättare och kommer att dela med sig av intressanta fakta och anekdoter om vinets historia och tillverkningsprocess. Du kommer att få en djupare förståelse för vinet och hur det kan bäst avnjutas. Detta är en perfekt aktivitet för en kväll med vänner, en romantisk dejt eller för att fira en speciell händelse.

Mer information

Viktig information att tänka på

  • För att få en optimal smakupplevelse rekommenderar vi att du undviker att dricka alkohol innan provningen. För mycket alkohol kan försämra dina sinnen och minska din förmåga att uppskatta vinet fullt ut.
  • Vi ber dig även att undvika starka parfymer, då dessa kan påverka både din egen och andras förmåga att uppfatta vinets doft och smak.
  • Åldersgränsen för att delta i våra vinprovningar är 18 år.

Tillgänglighet

Våra vinprovningar erbjuds på utvalda datum från augusti till maj. Tidsåtgången för provningen är cirka 1,5-2 timmar, vilket ger dig gott om tid att njuta av vinet och lära dig mer om dess värld.

Deltagare

Denna upplevelse är perfekt för två personer, som kommer att ingå i en grupp tillsammans med andra vinintresserade. Här får ni möjlighet att dela upplevelsen och kunskapen med likasinnade och skapa nya minnen tillsammans.

Passar till

Våra vinprovningar är mycket populära och passar perfekt som:

  • En födelsedagspresent till mamma eller någon annan speciell person i ditt liv.
  • En romantisk upplevelse för två, där ni kan njuta av vinets smaker tillsammans.
  • En aktivitet att göra med vänner för att fira en speciell händelse eller bara för att ha roligt tillsammans.
  • En möjlighet att lära sig mer om vin och utöka sina vinkunskaper på ett spännande och engagerande sätt.

Oavsett vem du är och vad du söker, kommer vår vinprovning att ge dig en unik och minnesvärd upplevelse. Boka din plats redan idag och låt oss ta dig med på en resa i vinets fantastiska värld!