Exklusiv champagneprovning 2.0 för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Exklusiv champagneprovning 2.0 för två

Dessutom kommer vi att prova årgångschampagner och utforska om årgången verkligen kan göra en så stor skillnad som påstås.

Pris: 1690 kr

Välkommen till en fördjupad champagneprovning som kommer att ta dig med på en resa bortom det vanliga. Denna exklusiva provning är perfekt för dig som vill utveckla dina kunskaper om champagne eller imponera på dina gäster vid nästa middagsbjudning. Låt dina sinnen njuta av de utsökta bubblorna från detta legendariska vinodlingsområde.

Utforska världen av odlarchampagne

Under denna provning kommer vi att utforska konceptet av odlarchampagne, där vi möter de producenter som äger odlingarna där druvorna växer. Dessa champagner har gjort sig kända på senare tid och har hittat sin plats i allt fler vinkylar runt om i landet. För de trendkänsliga kommer vi att ge er en resa genom tiden där vi jämför dagens trender med hur champagne smakade förr. Vi kommer att diskutera och analysera de olika smakerna och deras positiva och negativa sidor.

Upptäck lyxen med roséchampagne

Som en extra bonus kommer vi även att prova roséchampagnen, en lyxig variant av det mousserande vinet som anses vara det mest exklusiva i sitt slag. Låt dina smaklökar uppleva denna fantastiska dryck med sina unika smaker och dofter.

Utforska myterna kring champagne

Utöver att njuta av de fantastiska smakerna och dofterna kommer vi även att ta en djupdykning i de myter och legender som omger denna dryckens dryck. Vi kommer att berätta historier om olika champagnehus och deras unika profiler som har gjort dem till älsklingar bland många. Du kommer att få höra anekdoter om de familjer och färgstarka personligheter som älskar sin champagne framför allt annat i världen.

Denna unika champagneprovning är perfekt för par eller grupper som vill uppleva något utöver det vanliga. Ge bort den som en present till någon som älskar bubblor!

Viktig information

Det är rekommenderat att du inte intar alkohol före provningen, då det kan påverka dina sinnen negativt. Vi ber dig också att undvika starka parfymer eller dofter på provningen för att inte störa andra deltagare. Åldersgränsen för provningen är 18 år.

Tillgängliga datum och tidsåtgång

Du kan delta i denna champagneprovning under utvalda datum mellan augusti och maj. Provningen tar cirka 1,5 - 2 timmar.

Deltagare och förkunskaper

Provningen sker i grupp och är avsedd för två personer. Inga förkunskaper krävs, men vi rekommenderar att du först deltar i vår vanliga champagneprovning för att få en helhetsbild av den magiska världen av champagne.

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta champagneprovningen och överraska någon speciell med en oförglömlig upplevelse!