Exklusiv golfdag för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Exklusiv golfdag för två

Ni bjuds in att spela 18 hål på den valda golfbanan, och njuta av en fullständig golfupplevelse.

Pris: 2245 kr

Nu har du och en vän chansen att ta ert golfspel till nästa nivå med hjälp av våra professionella instruktörer. Denna unika och exklusiva upplevelse erbjuder er möjligheten att finslipa era färdigheter med en 50 minuters personlig golflektion, följt av en rundning på valfri golfbana.

Välj just den bana som passar er bäst

Vi erbjuder er friheten att välja vilken golfbana ni vill utföra er upplevelse på. Oavsett om det är Göteborgs vackra Partille GK, Kungsbackas soliga Forsgårdens GK eller Stockholms populära Viksjö GK, så garanterar vi att ni kommer att njuta av en oförglömlig dag med golf i fantastisk miljö.

Få personlig träning från våra erfarna instruktörer

När ni anländer till golfklubben kommer ni att bli välkomnade av er dedikerade instruktör, som är en lokal expert på just den valda golfbanan. Under er gemensamma golflektion kommer instruktören att analysera era svingar, teknik och strategier, och ge er värdefulla tips och råd för att förbättra ert spel. Med vår instruktörs expertis kommer ni snabbt att märka resultat på er golfresa.

Utforska banan på egen hand efter lektionen

Efter att ha finjusterat era golfkunskaper under lektionen kommer ni att få möjlighet att testa era nya färdigheter på egen hand.

Vattenhinder, bunkrar och challenging greener väntar er

Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna golfare kommer ni att känna spänningsfaktorn när ni möter alla utmaningar som en riktig golfbana kan erbjuda. Klara av vattenhinder, överlista bunkrarna och bemästra de svåraste greenerna - denna upplevelse ger er möjligheten att verkligen testa ert golfspel och se hur långt ni kan gå.

Mer information:

Utrustning

För att vara redo för en dag på golfbanan rekommenderar vi att ni klär er efter vädret och har en vårdad klädsel. Var noga med att ta med er egen golfutrustning. Om ni behöver hyra klubbor, kontakta den valda golfklubben i förväg för att ordna detta.

Tillgänglighet

Denna upplevelse är tillgänglig under spelsäsongen för respektive golfbana. Ta kontakt med oss för att boka er tid på den bana ni önskar.

Tidsåtgång

Er fantastiska dag börjar med en 50 minuters golflektion med vår professionella instruktör. Efter lektionen får ni sedan möjlighet att spela 18 hål på egen hand. Var beredd på en heldag fylld med golfnöje och utmaningar.

Deltagare

Denna upplevelse gäller för två personer, så ta med dig en vän eller golfpartner och njut av denna unika golfresa tillsammans.

Annan information

Observera att ni behöver grönt kort och officiellt handikapp för att få spela golfrundan efter lektionen. Vi rekommenderar att ni lämnar in underlag till er arbetsgivare för att få denna upplevelse godkänd som Friskvårdsberättigad.

Vi ser fram emot att välkomna er!

Passar till

Denna unika golfupplevelse är perfekt som en present till pappa eller som en speciell present till honom. Det är även en utmärkt idé för en aktivitetsdag med din bästa vän eller partner. Ta tillfället i akt och njut av en oförglömlig dag med golf!