Exklusiv spadag på Österlen för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Exklusiv spadag på Österlen för två

Upptäck en oas av avkoppling och njut av en rad fantastiska faciliteter som kommer att få dig att känna dig som ny.

Pris: 790 kr

Unna dig en lyxig paus från vardagen och njut av en oöverträffad spadag på det magnifika Brösarps Gästgifveri & Spa. Här väntar en oslagbar upplevelse fylld av garanterad avkoppling och total återhämtning för både kropp och själ.

Fånga magin i vardagen

Skapa minnen för livet och ge dig själv den ultimata avkopplingen du förtjänar. På Brösarps Gästgifveri & Spa kan du unna dig en spadag som tar dig till en helt ny nivå av välbefinnande. Lämna vardagens stress bakom dig, andas ut och låt oss ta hand om resten.

Spaanläggningen som erbjuder allt

Brösarps Gästgifveri & Spa har tre olika bastur där du kan svettas bort alla bekymmer. Och glöm inte de varma källorna som håller en behaglig temperatur på 35 grader året runt.

Bubbelpool inomhus och uppvärmd utomhuspool

Upplev ren njutning när du kliver ner i vår bubbelpool inomhus. Låt bubblorna massera bort alla spänningar och luta dig tillbaka i en bekväm stol i vårt orangeri. Här får du inte bara en varm och inbjudande brasa, utan också möjligheten att njuta av ett uppfriskande fotbad.

Pooler som passar alla behov

Vår uppvärmda utomhuspool är utrustad med champagnebubblor för att skapa en verkligt unik känsla av lyx. Och inte nog med det, vi erbjuder också en svalkande pool för kallbad och ibland till och med för en uppfriskande simtur i perfekt tempererat vatten. Oavsett vad du föredrar, finns det något för alla smaker på Brösarps Gästgifveri & Spa.

Skäm bort dig själv

Njut av världsklassad service och låt vårt professionella team ta hand om dig på bästa sätt. Beställ något gott att dricka och koppla av i vår eleganta lounge. Luta dig tillbaka och njut av lugnet medan du tar in den otroliga atmosfären som bara Brösarps Gästgifveri & Spa kan erbjuda.

Praktisk information

För att få ta del av denna fantastiska upplevelse måste du vara minst 3 år gammal. Ta gärna med egna badkläder för en ännu mer personlig spadag. Men oroa dig inte, vi erbjuder även dig lån av badrock och handduk för din bekvämlighet.

Tillgänglighet och tidsåtgång

Du kan boka denna underbara upplevelse från måndag till torsdag, året runt. Njut av totalt 3 timmar på vår fantastiska spaavdelning, där du får tillgång mellan kl. 12-15. Ge dig själv den tiden du förtjänar och låt oss ta hand om resten.

Perfekt för två

Dela denna oförglömliga upplevelse med någon speciell i ditt liv. Vår spadag är utformad för två personer, så du kan njuta av magin tillsammans med någon som betyder något extra för dig. Skapa minnen som varar livet ut.

Upplevelser för alla tillfällen

Behöver du en fantastisk present till dig själv eller någon speciell utan att spräcka budgeten? Denna spadag passar perfekt, med ett pris under 500 kr får du en upplevelse fylld av lyx och avkoppling.

Den perfekta julklappen till din pojkvän

Gör julen extra speciell för din pojkvän med en oförglömlig spadag på Brösarps Gästgifveri & Spa. En gåva som verkligen säger "jag bryr mig om dig" samtidigt som den ger honom möjligheten att koppla av och njuta i en unik och lyxig miljö.