Extremsport i stor adrenalinpark
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Extremsport i stor adrenalinpark

Här finns något för alla extremsport-entusiaster och möjligheterna är obegränsade.

Pris: 995 kr

Välkommen till Nordens främsta adrenalinarena och Sveriges nya centrum för rörelseglädje i alla dess former. Här får du och din vän chansen att ta er upplevelse till en helt ny nivå! Med hjälp av er egen, professionella tränare är det nästan bara fantasin som sätter gränserna i vår adrenalinpark. Oavsett vilken aktivitet ni väljer så kommer ni att få en oförglömlig timme inom just det området.

Unika möjligheter i tre fantastiska hallar

Arenan är helt unik i sitt slag och uppdelad i tre olika hallar, var och en med sina egna spännande aktiviteter.

Jump & Pump: Den första hallen är dedikerad till snowboard, skidor, mountainbike, BMX, inlines, skateboard och kickbike. Med imponerande 1300 kvm yta finns det gott om plats för att prova på alla dessa spännande sporter. Här finns även unika foampits och airbags som gör att ni kan landa trick med samma känsla som att landa i pudersnö.

Unlimited Zone: Denna hall är den största i hela arenan och erbjuder en mängd olika aktiviteter att välja mellan. Testa era gränser på trampolinparken, klättra i våra utmanande klätterväggar, utmana dig själv på vår ninja warrior-bana eller testa på parkour och freerunning. Här finns även en performance area där ni kan visa upp era imponerande färdigheter.

Street Park: Den tredje hallen är en riktig dröm för alla som älskar att åka skateboard, BMX, inlines eller kickbike. Här väntar en komplett streetyta och en imponerande betongbowl. Med 850 kvm yta och design av Bryggeriet i Malmö kommer ni garanterat att hitta allt ni kan önska er för att ta er körning till nästa nivå.

Säkerhet och utrustning

Säkerheten sätts alltid i fokus hos oss och vi ser till att ni får en trygg och säker upplevelse. Det krävs att man är nykter under aktiviteterna och åldersgränsen är 6 år. Innan ni bokar rekommenderar vi att ni konsulterar en läkare om ni har några osäkerheter kring eventuella skador eller besvär. Skydd kan hyras på plats om ni önskar det. Förutom detta finns det inga fysiska restriktioner eller förkunskaper som krävs för att delta.

För att få en riktigt bra upplevelse är det viktigt att ha kläder som ger rörelsefrihet. Vissa aktiviteter kräver även inomhusskor, så se till att vara förberedd med rätt utrustning. Om ni inte har egen utrustning kan ni hyra det hos oss till mycket förmånliga priser. Fråga gärna vår personal vid bokning så kommer de att förbereda er valda utrustning.

Välj en timme med personlig instruktör

Er upplevelse inkluderar en hel timme med en personlig instruktör som endast fokuserar på er och den aktivitet ni väljer. Detta är verkligen den ultimata chansen för er att utvecklas inom extremsporten ni älskar. Vår instruktör kommer att ge er feedback och visa er tekniker och trick för att ta er åkning till en helt ny nivå.

Mer tid och fler aktiviteter

Om ni önskar kan ni köpa till mer tid i arenan för ett reducerat pris. Under denna extratid kan ni välja att prova på flera olika aktiviteter och verkligen få ut det mesta av er upplevelse. Varför inte testa på något nytt och utmana er själva ännu mer?

Upplevelsen för två personer

Detta fantastiska erbjudande gäller för två personer och ni kommer att dela arenan med andra entusiaster samtidigt som ni har er egen personliga instruktör. Även om ni inte är ensamma i arenan kommer ni att få den personliga uppmärksamhet ni behöver för att utvecklas och ha en otrolig upplevelse.

Följ med som åskådare

Åskådare är varmt välkomna att följa med! För dem som inte vill delta i aktiviteterna finns det en restaurang, café och lounge med bekväma sittplatser och servering. Därifrån kan man även följa delar av arenan och se de andra utövarna i aktion.

Perfekt för barn och ungdomar

Denna upplevelse passar perfekt för barn och ungdomar i åldern 10-15 år. Det är en fantastisk julklapp eller present till alla entusiaster som älskar att testa sina gränser och ha kul. Ge dem chansen att uppleva Nordens bästa adrenalinarena och ta deras äventyr till en helt ny nivå!

Så vad väntar du på? Ta chansen att maxa er upplevelse och få en oförglömlig timme i Nordens bästa adrenalinarena tillsammans med en personlig instruktör. Boka er plats idag och se vilka fantastiska tricks och tekniker ni kan lära er. Välkomna!