Fånga ögonblick med barnfotografering
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Fånga ögonblick med barnfotografering

Ni kan även dela denna upplevelse med någon annan - det kan vara en rolig aktivitet att göra tillsammans som ett par eller med syskon.

Pris: 495 kr

Fånga ditt barns oförglömliga ögonblick med en professionell fotograf

Har du någonsin velat bevara ett vackert ögonblick av ditt älskade barn? Nu har du chansen att fånga dessa speciella minnen för alltid med hjälp av en professionell fotograf. Låt oss hjälpa dig att skapa en perfekt bild som du och ditt barn kan titta tillbaka på i många år framöver.

En unik upplevelse för dig och ditt barn

Besök vår lyxiga studio tillsammans med ditt barn och upplev en rolig och minnesvärd fotograferingssession. Vår professionella fotograf kommer att guida er genom hela processen, medan ditt barn får posera, leka och uttrycka sin personlighet framför kameran. Resultatet kommer att vara en mängd fantastiska bilder som ni kan välja mellan.

Ett minne för livet

Inkluderat i upplevelsen finns en digital bild som ni kan behålla och dela med familj och vänner. Vill ni ha fler bilder? Inga problem! Ni har möjligheten att köpa fler bilder direkt på plats. Skapa en vacker fotovägg hemma eller ge bort bilderna som presenter till nära och kära. Varje bild är en tidlös påminnelse om ert älskade barns unika karaktär.

Praktisk information

  • Tiden för fotograferingssessionen kommer att vara 1-2 timmar, så se till att ni är förberedda för en rolig och givande upplevelse.
  • Vi rekommenderar att ni tar med er olika klädbyten för att få variation i bilderna. På så sätt kan ni skapa olika stilar och uttryck.
  • Fotograferingen äger rum inomhus, vilket innebär att vi inte är beroende av vädret. Ni kan känna er trygga oberoende av årstid eller väderförhållanden.
  • Observera att barn under 18 år måste ha en målsman närvarande under hela upplevelsen.

En upplevelse för alla

Denna unika upplevelse passar perfekt för olika åldrar och situationer. Oavsett om ditt barn är 3 år, 5 år eller 10 år kommer vår professionella fotograf att göra sitt bästa för att fånga deras personlighet och skapa vackra bilder.

Sammanfattning

  • Fånga ditt barns oförglömliga ögonblick med en professionell fotograf.
  • Besök vår studio tillsammans och skapa livfulla och vackra bilder som ni kan älska och beundra i många år framöver.
  • Inkluderat i upplevelsen finns en digital bild att behålla och dela med andra.
  • Köp fler bilder direkt på plats om ni vill ha ännu fler vackra minnen.
  • Välj mellan olika leveransalternativ för att passa era behov.
  • Denna unika upplevelse är perfekt för barn i olika åldrar och kan delas med andra.

Ta chansen att skapa vackra och minnesvärda bilder av ditt älskade barn. Boka idag och låt oss hjälpa dig att fånga ett härligt ögonblick för alltid!