Fartfylld segling för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Fartfylld segling för två

Detta är en unik och spännande teknik som ger er möjligheten att nå otroliga hastigheter på upp till 15 knop.

Pris: 3595 kr

En otrolig seglingsupplevelse för dig och en vän!

Vill du prova på att segla i en av de snabbaste segelbåtarna, samtidigt som du lär dig och har kul? Då är den här upplevelsen perfekt för dig! Du behöver ingen tidigare erfarenhet av segling - våra duktiga instruktörer kommer att guida dig och din vän genom hela upplevelsen. Och det bästa av allt? Ni får med er fantastiska bilder och filmer från er segeltur!

Lär dig segla i en Hobie Cat

Under denna spännande kurs kommer ni att lära er segla på en Hobie Cat 18-fots-katamaran. Det spelar ingen roll om du är en helt nybörjare eller en erfaren kappseglare - denna upplevelse är perfekt för alla. Vi börjar med att rigga båten korrekt, vilket tar cirka 30 minuter. Sedan spenderar vi resten av tiden, ca 3,5 timmar, ute på havet.

Upptäck den fantastiska skenbarvindseglingen på trapets

Med två elever och en instruktör ombord på båten kommer ni att segla genom skenbarvindsegling, där ni hänger i trapets. Kan du tänka dig känslan av vinden i håret när ni susar fram över vattnet? Det är svårt att inte bli förälskad i segling efter en sådan upplevelse!

För att du ska känna dig trygg och bekväm

Vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm under hela upplevelsen, så vi kommer att se till att du har all utrustning du behöver. Vi rekommenderar att du bär oömma kläder och skor med bra grepp. Ta gärna med enkla tygskor som tål att bli blöta. En våtdräkt ingår i upplevelsen, men det är alltid bra att ha med ett torrt ombyte också.

Väderberoende och tillgänglighet

Det är viktigt att notera att denna upplevelse är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel. Vi bryr oss inte om regn, men om det är väldigt stark vind eller ingen vind alls, kommer vi tyvärr inte kunna genomföra seglingen. Men var inte orolig - om seglingen ställs in på grund av väderförhållandena kommer vi att boka om den till ett annat datum. Denna upplevelse är tillgänglig från april till oktober, så se till att välja rätt datum för din segeldröm!

Sammanfattning: Perfekt seglingsupplevelse för dig och en vän

  • En garanterad fartupplevelse på en Hobie Cat 18-fots-katamaran
  • Inga tidigare erfarenheter av segling krävs
  • Lär dig skenbarvindsegling och häng i trapets
  • Få fantastiska bilder och filmer från din segeltur
  • Utrustning ingår, ta med oömma kläder och skor med bra grepp
  • Upplevelsen är väderberoende, men regn skrämmer oss inte

Vilka datum passar er för denna otroliga seglingsupplevelse? Ta med en vän och boka er plats redan idag!