Flugfiskekurs med övernattning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Flugfiskekurs med övernattning

Oavsett om du är en erfaren flugfiskare eller aldrig har hållit i ett flugfiskespö tidigare, kommer du att lära dig behärska konsten att fånga fisk i vackra naturomgivningar.

Pris: 4495 kr

En oförglömlig flugfiskeupplevelse med proffsiga fiskeguider!

Vill du testa på flugfiske eller förbättra din teknik? Då är vårt exklusiva flugfiskepaket perfekt för dig! Med hjälp av våra erfarna fiskeguider får du lära dig grunderna eller ta dina färdigheter till en helt ny nivå.

En helhetsupplevelse i naturen

Vår flugfiskekurs är en unik upplevelse som sträcker sig över två dagar. Här får du inte bara njuta av fantastiskt fiske, utan även lära dig mer om flugfiske, äta gourmetmat och helt enkelt koppla av och njuta av naturen. Våra kurser genomförs i små grupper om högst fyra deltagare, vilket garanterar hög kvalitet och personlig tid med våra fiskeguider.

Detaljerat program

Dag 1 börjar vi med incheckning efter klockan 12.00. Klockan 13.00 drar kursen igång, och vi börjar med att lära oss kasttekniken och flugfiske i strömmande vatten. Efter en god middag får du möjlighet att fiska på egen hand och utforska de vackra omgivningarna.

På dag 2 startar vi dagen med en god frukost innan vi beger oss till en stilla sjö. Här finslipar vi kasttekniken och förhoppningsvis lyckas fånga några öringar. Efter en läcker lunch tar vi oss till ett närliggande strömmande vattendrag för att fiska harr och öring. Hela upplevelsen avslutas runt klockan 16.00, då det är dags att packa ihop och bege sig hemåt med minnen för livet.

Allt ingår i paketet

Vi vill göra din upplevelse så smidig och bekväm som möjligt, så alla måltider och drycker (ej alkohol) ingår i paketet. Du behöver inte bekymra dig om fiskeutrustning eller vadarbyxor - dessa tillhandahåller vi. Har du dock egen utrustning som du föredrar att använda är du självklart välkommen att göra det. Vi rekommenderar också att du tar med kläder efter säsongen, med extra ombyten, och glöm inte regnkläderna!

Praktisk information

Inga förkunskaper krävs för att delta i vår flugfiskekurs. Är du mer erfaren kan du diskutera alternativa upplägg vid bokning av datum. Kursen äger rum under utvalda datum under sommarhalvåret och sträcker sig över två dagar. Om du vill förlänga din vistelse finns möjlighet till det mot en extra kostnad.

Vår flugfiskeupplevelse passar perfekt som present till din pojkvän, sommarpresent eller födelsedagspresent. Det är även en fantastisk upplevelse att dela tillsammans som ett par. Vi erbjuder säsongsspecifika upplevelser, så du kan njuta av fisket precis när det är som bäst!

Välkommen till en flugfiskekurs du sent kommer att glömma!