Forsränning med gummibåt
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Forsränning med gummibåt

Våra båtar är lättmanövrerade och självtömmande modeller, så du kan fokusera helt på att ha kul och njuta av äventyret.

Pris: 895 kr

Är du redo för en riktigt adrenalinpumpande upplevelse? Då är forsränning med gummibåt det perfekta äventyret för dig! Här får du möjligheten att ta dig an forsens utmaningar och uppleva naturens kraft på nära håll. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren forspaddlare så kommer denna aktivitet att ge dig en otrolig kick och ett minne för livet.

Kasta dig ut i forsens brusande vatten

Med en erfaren guide vid din sida kommer du och din grupp att ta er ned för den brusande floden. Fall, skummande valsar och kanske till och med simning väntar på er. Tillsammans kommer ni att övervinna forsens utmaningar med förenade krafter. Det är en riktig teambuilding-upplevelse där ni kommer att utmana er själva och ha riktigt roligt samtidigt.

Säkerhet och utrustning av högsta klass

Din säkerhet är vår främsta prioritet. Våra guider är välutbildade och licensierade av Sjöfartsverket, så du kan känna dig trygg i deras erfarna händer. Vi tillhandahåller även all nödvändig utrustning för att du ska kunna njuta av äventyret på ett säkert sätt. Du kommer att få använda våtdräkter, paddeljackor, rejäla raftingflytvästar och hjälmar för att skydda dig mot forsens krafter.

En unik och spännande upplevelse för alla

Forsränning är en aktivitet som passar alla, oavsett ålder eller erfarenhet. För att delta i forsränningen behöver du vara minst 10 år gammal i Åre och åldersgränsen kan variera i Ekorrsele beroende på vattenläget. Det är viktigt att veta att alla aktiviteter sker på egen risk, men med våra erfarna guider vid din sida kan du vara säker på att du är i trygga händer.

Viktiga detaljer innan du ger dig ut på vattnet

  • För att delta i forsränningen behöver du ta med dig en varm fleece- eller ylletröja, shorts eller badkläder och träningsskor som tål att bli blöta. Yllesockar rekommenderas för extra komfort.
  • Gummistövlar, sandaler och att vara barfota är förbjudet av säkerhetsskäl.
  • Aktiviteten är tillgänglig från maj till september både vardagar och helger i Åre, utvalda dagar mellan 15 maj och 15 oktober i Vindeln, och främst helger i Dalarna.
  • Observera att det kan vara nödvändigt med ett visst antal bokade deltagare för att forsränningen ska kunna genomföras. Kontakta oss för mer information vid bokningstillfället.

Passar för alla tillfällen och årstider

Denna upplevelse är perfekt som sommaraktivitet, men kan även vara en fantastisk present till någon speciell. Överraska din partner, vän eller familjemedlem med en oförglömlig upplevelse för två. Det kan också vara en perfekt bröllopspresent eller bara en rolig och annorlunda grej att göra tillsammans med dina nära och kära. Våra upplevelser är anpassade efter säsongen, så du kan vara säker på att du får uppleva det bästa som naturen har att erbjuda vid rätt tidpunkt.

Var inte rädd för att utmana dig själv och ge dig ut på vattnet för en oförglömlig upplevelse. Boka din forsränning med gummibåt idag och se fram emot äventyret som väntar!