Ginprovning på Stockholms Bränneri för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Ginprovning på Stockholms Bränneri för två

Vi berättar om destilleriets historia och låter dig ta del av de fantastiska smaker och dofter som skapas i våra kopparpannor.

Pris: 890 kr

Välkommen till Stockholms Bränneri, där din smakupplevelse kommer att tas till nya höjder. I denna unika och inspirerande ginprovning får du en exklusiv visning av destilleriet samtidigt som du njuter av en uppfriskande Gin & Tonic. Låt oss guida dig genom historien om ginens tillkomst och ta del av den passion och kärlek som ligger bakom produktionen av Stockholms första hantverksgin.

Ett destilleri med kopplingar till det brittiska hantverket

Stockholms Bränneri är beläget i en tidigare Jaguarverkstad på charmiga Södermalm. Här möts det nordiska arvet och de brittiska gintraditionerna på ett spännande sätt. Med ständig nyfikenhet och en passion för kvalitet produceras här enastående gin som tar inspiration från naturen, arkitekturen och de närliggande omgivningarna. Detta destilleri har blivit omtyckt av både restauranger och barer runt om i landet och samarbetar idag med välkända aktörer för att skapa spännande smaksättningar och drycker. Oavsett popularitet är fokus fortfarande på det småskaliga och genuina hantverket, vilket gör Stockholms Bränneri till ett enastående resmål för alla gin-entusiaster.

En unik upplevelse i hjärtat av Stockholm

Välkommen till ett äventyr som stimulerar alla dina sinnen! Upplevelsen inleds med att du får njuta av en välkomnande Gin & Tonic i den mysiga Bränneribaren. Medan du smuttar på din uppfriskande drink kommer du att bli guidad genom destilleriet och lära dig allt om processen bakom tillverkningen av gin. Och det bästa av allt - du får prova inte bara en, utan hela fyra olika sorters gin och njuta av deras karakteristiska smaker.

Förläng sommaren med Stockholms Bränneri

Vi vill också informera dig om att Stockholms Bränneri håller uppehåll under sommaren. Men oroa dig inte - vi har många andra spännande upplevelser att erbjuda för att förlänga din sommar! Utforska vårt sortiment av höstupplevelser och hitta den perfekta presenten till någon du bryr dig om. Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent till din pojkvän, en julklapp till pappa eller bara en liten överraskning till en kollega, har vi något för alla. Välj bland våra bästsäljare och ge bort en upplevelse som verkligen gör skillnad.

Praktisk information

  • Minimiålder för att delta är 18 år. Glöm inte att ta med legitimation.
  • Tillgängliga datum för upplevelsen är torsdagar och lördagar. Observera att det finns uppehåll under sommaren.
  • Beräknad tidsåtgång för upplevelsen är cirka 2 timmar.
  • Upplevelsen kan genomföras tillsammans med andra deltagare.
  • Om du inte kan svenska behöver du inte oroa dig. En gång per månad erbjuder vi även upplevelsen på engelska.

Hitta den perfekta presenten hos Stockholms Bränneri

Oavsett om du letar efter en present till din pojkvän, syster eller pappa, har vi något för alla. Vårt sortiment inkluderar allt från födelsedagspresenter till studentpresenter och julklappar. Ge bort en unik och minnesvärd upplevelse från Stockholms Bränneri och visa din uppskattning på ett sätt som verkligen gör skillnad.

Ta del av Stockholms Bränneris breda utbud av produkter

Besök oss på Stockholms Bränneri och upptäck vårt breda utbud av produkter. Vi erbjuder allt från klassiska gin-smaker till spännande nya innovativa kombinationer. Ta med dig lite av Stockholms Bränneri hem och fortsätt njuta av de fantastiska smakerna långt efter ditt besök. Vårt sortiment inkluderar både små och stora flaskor, så du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

Sammanfattning

Stockholms Bränneri är en plats där passion möter hantverk och där spännande smaker skapas. Ta en paus från vardagen och ge dig själv eller någon du älskar en minnesvärd upplevelse. Utforska destilleriet, lär dig allt om ginens tillverkning och njut av fyra olika sorters gin i en avkopplande atmosfär. Oavsett om du är en inbiten gin-entusiast eller bara nyfiken på att utforska nya smaker, kommer Stockholms Bränneri att ge dig en upplevelse för livet. Välkommen till hantverket bakom Stockholms första hantverksgin!