Golfkurs med grönt kort
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Golfkurs med grönt kort

Och innan du vet ordet av det, kommer du att vara redo att ta ditt gröna kort och utmana banor runt om i världen.

Pris: 1995 kr

Vill du lära dig spela golf? Nu har du chansen att få all den nödvändiga praktiken och teorin som krävs för att bemästra denna fantastiska sport. Vår kurs leds av professionella tränare som garanterar en lärorik och spännande upplevelse. Och bäst av allt - inga förkunskaper är nödvändiga!

Upptäck en ny värld av möjligheter

Golf är mer än bara en sport. Det är en livsstil, en social aktivitet och en passion som delas av miljontals människor över hela världen. Oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller erfaren spelare, är golfen en sport som passar alla. Nu har du möjligheten att upptäcka denna spännande värld av möjligheter och utmaningar.

Din snabba och roliga väg till golfens körkort

Vårt kurspaket är den snabba, effektiva och roliga vägen att ta ditt gröna kort - eller officiellt hcp som det numera kallas. Under ledning av våra erfarna instruktörer kommer du att få en komplett undervisning i alla spelens olika aspekter. Vi kombinerar teori med praktik för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Unik kurs för unika människor

Vi tror på att alla är unika och har olika sätt att lära sig. Därför är vår kurs utformad för att passa alla olika inlärningsstilar och nivåer. Våra instruktörer är certifierade och erfarna i att anpassa undervisningen för att möta dina individuella behov. Vi garanterar att du kommer att få en givande och spännande golfupplevelse.

Bli medlem i en exklusiv golfklubb

När du har avslutat kursen kommer du att erhålla ett intyg som bekräftar din framgångsrika kursgenomförande. Detta intyg ger dig möjlighet att bli medlem i en prestigefylld golfklubb. Som medlem får du ett personligt golf-id och hcp 54. Detta ger dig fri tillgång till banor runt om i världen och möjlighet att spela med andra spelare som har ett handikapp på upp till 36. När ditt handikapp sjunker till 36 kan du också njuta av att spela fritt på egen hand.

Viktig information att notera

Innan du bokar din golfupplevelse finns det några viktiga saker att tänka på:

Medlemskap i golfklubb

Observera att medlemskap i golfklubb inte ingår i denna upplevelse. Du kommer att behöva bli medlem i en klubb separat efter avslutad kurs för att få fulla förmåner och privilegier.

Utrustning

Om du inte har egna golfklubbor är det inget problem. Du kan hyra utrustning på golfbanan. Självklart är du välkommen att ta med dina egna klubbor om du föredrar det.

Tillgängliga datum och tider

Kursen erbjuds på utvalda datum under golfbanans säsong. Var noga med att kontrollera tillgängligheten innan du bokar för att undvika eventuella missförstånd.

Kursens längd

Upplevelsen sträcker sig över två kursdagar, med en beräknad tidsåtgång på ca 5 timmar per dag. Vi vill se till att du får tillräckligt med tid för att lära och absorbera all ny information.

Boka din unika golfresa idag!

Nu har du alla viktiga detaljer om vår spännande golfkurs. Ta chansen att bli en del av golfens värld och upplev äventyr på banor runt om i världen. Boka din plats redan idag och ge dig själv möjligheten att bli en riktig golfmästare!

Välkommen till en värld av golf! Boka din unika golfresa redan idag och ge dig själv möjligheten att börja din golfresa mot äventyr och framgång.