Guidad tur på Sofiero Slottsträdgård med middag
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Guidad tur på Sofiero Slottsträdgård med middag

Pris: 545 kr

Välkommen till Sofieros Park och Slottsträdgårdar, där historiens vingslag möter doften av rosor och blommornas prakt. Detta är platsen där livet i sin ljuvaste form har existerat ända sedan Gustav VI:s tid. Här kan du uppleva en magisk promenad genom underbara rosengångar och en färgsprakande dahliaträdgård, allt med det ständiga bruset från Öresunds blå vågor i bakgrunden – en upplevelse utöver det vanliga.

Utforska Sofieros sagolika Slottsträdgård – en blomstrande oas för alla sinnen!

Sofiero, som anlades som kungligt sommarnöje redan 1865, bär på en historia som sträcker sig över ett sekel. Många kungar, drottningar, prinsar och prinsessor har spenderat sina somrar här, långt ifrån offentlighetens krav och press. Trädgårdarna och rabatterna på Sofiero är en spegelbild av Kronprinsessans Margareta och Gustav VI Adolfs skaparkraft, och än idag fortsätter Sofieros trädgårdsdesigners att arbeta utifrån de ursprungliga ritningarna, samtidigt som de vågar utforska nya idéer och experiment.

Ta del av en historiskt spännande och intressant guidad promenad som anpassas efter årstiden, där du får uppleva det allra vackraste Sofiero har att erbjuda. Guiden berättar om livet på Sofiero under den kungliga eran samtidigt som du njuter av parkens prakt och trädgårdens förtrollande skönhet i sin nuvarande form. Utsikten över Öresund och det majestätiska Kronborgs Slott kommer att ta andan ur dig.

Efter den guidade promenaden väntar en ljuvlig middag i Orangeriet, där du kan frossa i välsmakande rätter och avnjuta en magisk kväll i sagolik omgivning. Låt Sofieros skönhet och hänförande atmosfär omfamna dig, och ge dig själv den belöning du förtjänar.

Mer information

  • Kläder efter väder. Se till att vara klädd för att kunna njuta av alla sinnenas upplevelse i trädgården.
  • Utforska trädgården på egen hand efter den guidade turen – rekommenderat för att verkligen uppleva allt som Sofiero har att erbjuda.
  • Upplevelsen gäller för en person och genomförs tillsammans med andra i en grupp.

Låt Sofieros sagolika Slottsträdgård förtrolla dig och ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Vare sig det är en julklapp till mamma, en födelsedagspresent eller bara en överraskning för den speciella personen i ditt liv, kommer Sofiero att skapa minnen som varar för evigt. Så boka nu och ge dig själv eller någon annan möjligheten att uppleva paradiset på jorden. Välkommen till Sofiero!