Häftig Stridsbåtsightseeing
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Häftig Stridsbåtsightseeing

Våra guider kommer att berätta om skärgårdens historia och ge dig en inblick i hur den militära närvaron har format landskapet.

Pris: 945 kr

Stridsbåt 90 är inte bara känd för sin otroliga manövreringsförmåga och prestanda, den är också en av marinens stoltheter. Nu har du möjlighet att uppleva denna legendariska båt på nära håll under en spännande sightseeingtur.

Utforska Stockholms skärgård på ett helt unikt sätt!

Stockholms skärgård är inte bara vacker och mångfacetterad, den bär också på en rik historia. Genom att åka Stridsbåt 90 får du chansen att upptäcka de militära delarna av skärgården tillsammans med våra erfarna guider. Det blir en fartfylld och spännande utflykt där du kommer lära dig mer om skärgården och dess betydelse för försvaret.

En tuff och snabb båt perfekt för grunda vatten och floddeltan

Stridsbåt 90 används både av svenska och amerikanska marinen tack vare sin förmåga att ta sig fram snabbt och smidigt i både grunt vatten och floddeltan. Båten är speciellt framtagen för snabba transporter och strider i dessa områden. Med sin låga vikt och kraftfulla vattenjetmotor kan den nå hastigheter på upp till ca 45 knop. Det är verkligen en båt som imponerar både med sin prestanda och manövreringsförmåga.

Upptäck en ny sida av Stockholm under en fartfylld tur!

Under den ca 2 timmar långa turen kommer du att få uppleva Stockholms skärgård på ett helt nytt sätt. Du kommer att åka med Stridsbåt 90, en av Sveriges häftigaste båtar, och få se platser som du tidigare bara kunde drömma om.

Viktig information innan du åker med Stridsbåt 90

  • Minimiålder för att åka med oss är 12 år. Vi vill se till att alla deltagare är redo och kan njuta av turen till fullo.
  • Personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida får tyvärr inte åka med oss. Kroppen utsätts ibland för starka påfrestningar och vi vill inte riskera något.
  • Vi tillhandahåller all utrustning du behöver för turen, inklusive overall, flytväst och övrig nödvändig utrustning. Vi vill se till att du är bekväm och trygg under hela turen.
  • Turen är inte väderkänslig, men rutten kan variera lite beroende på aktuell väderlek. Vi anpassar oss efter förhållandena för att kunna erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för dig.

Passar till olika tillfällen

  • Upplevelsen är perfekt för par som vill ha en extra spännande och fartfylld upplevelse tillsammans.
  • Även familjer kan njuta av turen då minimiåldern är 12 år. Det är en unik och rolig aktivitet att göra tillsammans med barnen.
  • Tycker du om att vara aktiv och prova på nya saker? Då är detta den perfekta upplevelsen för dig!

Så missa inte chansen att åka med Stridsbåt 90 och uppleva Stockholms skärgård på ett helt nytt sätt. Boka din plats redan idag och se fram emot en fartfylld och unik sightseeingtur i vackra omgivningar!