Havsfisketur med guider för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Havsfisketur med guider för två

Med våra topputrustade och specialanpassade båtar samt erfarna guider får du uppleva en unik dag till havs med all utrustning som behövs för att fånga stora och vackra fiskar.

Pris: 3990 kr

Att fiska tillhör en av Sveriges mest populära hobbyer och vad kan vara bättre än att prova på havsfiske i några av Sveriges bästa fiskevatten?

Följ med oss på en äventyrlig heldag på havet och njut av fantastiskt sportfiske! Våra erfarna guider kommer att ta dig till de bästa fiskevattnen där du kommer att fånga olika typer av fiskar såsom öring, torsk, gädda, abborre, bleka, sej, kolja, långa och makrill med mera.

Innan vi ger oss ut på sjön kommer du att få en genomgång om fiske i Sverige. Du kommer också att få handfasta tips och tricks för att fånga så mycket som möjligt under dagen. All nödvändig fiskeutrustning och kläder som behövs ingår i paketet och din personliga guide kommer att finnas med dig hela dagen för att hjälpa dig med allt du behöver.

Under dagen kommer vi att servera enklare förtäring, men känn dig fri att ta med din egen fikakorg för att hålla dig mätt och glad under hela dagen. Ta gärna med dig din kamera för att dokumentera dagens fångst och för att imponera på dina vänner och familj när du berättar om din underbara fiskeupplevelse.

Våra turer startar från Stockholm och Göteborg och passar både för nybörjare och erfarna fiskare. Inga tidigare erfarenheter krävs!

Mer information

  • Din fiskeupplevelse kommer att vara mellan 6-9 timmar lång, beroende på vald tur.
  • All utrustning och kläder efter väder ingår i paketet.
  • Vi tillämpar catch and release för att bevara fiskbestånden.
  • Turen utförs tillsammans med andra deltagare och är tillgänglig för två personer.

Boka din oförglömliga fiskeupplevelse idag och utforska Sveriges fantastiska hav med våra fullt utrustade och specialanpassade båtar och erfarna guider. Ge dig själv eller någon du bryr dig om en upplevelse som ni sent kommer att glömma! Boka din fiskeupplevelse online nu!