Klassisk behandling för avkoppling
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Klassisk behandling för avkoppling

Välj bland olika behandlingar, som fotbehandling, massage, kroppsscrub eller ansiktsbehandling, utförda av kvalificerade terapeuter i en avslappnande miljö.

Pris: 495 kr

Ge dig själv en stund av lyx med professionella terapeuter på flera orter runt om i landet

Du förtjänar att bli omhändertagen och bortskämd av en kvalificerad massage- eller hudterapeut. Låt vardagens stress och oro försvinna och ta tillfället i akt att slappna av både i kroppen och själen. Välj bland ett brett utbud av behandlingar, inklusive fotbehandling, kroppsscrub, djupgående massage eller uppfriskande ansiktsbehandlingar, allt utfört av professionella terapeuter i en avkopplande miljö.

Olika behandlingar på olika salonger

Observera att de tillgängliga behandlingarna kan variera mellan olika salonger, så fråga gärna vid bokning för att se vilka behandlingar som erbjuds. Varje behandling tar cirka 25 minuter, men längden kan variera beroende på den specifika salongen. Vi rekommenderar att du bokar behandlingen på en lugn vardag för en mer avkopplande upplevelse.

En perfekt presentidé

En upplevelse på en spa-anläggning är en fantastisk presentidé för dem du älskar. Ge bort det som en julklapp, födelsedagspresent, påskpresent eller bara för att visa uppskattning och ge en välbehövlig paus från vardagen. Det är också ett fantastiskt sätt att fira någon speciell, som en student som har klarat en examen eller en äldre familjemedlem som fyller år. Vi har en lång lista över de mest populära presenterna och du kan söka efter det som passar bäst för dig eller den person du vill överraska.

Oavsett tillfälle, unna dig en stund av lyx

Oavsett om du gör det för dig själv eller för någon annan, så finns det inget bättre sätt att slappna av och koppla av än att unna dig en stunds lyx genom någon av våra professionella behandlingar. Hitta din närmaste salong och boka din upplevelse idag!