Kör Formel 1-Simulator för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Kör Formel 1-Simulator för två

Cockpiten är utrustad med alla reglage som de riktiga tävlingsbilarna har, så du kan känna dig som en riktig förare under upplevelsen.

Pris: 1393 kr

Upplev spänningen som en Formel 1-förare i världens mest avancerade simulator

Vill du känna hur det är att köra en riktig Formel 1-bil? Då har du kommit rätt! Världens mest avancerade Formel 1-simulator väntar på dig. Simuleringen är så verklighetstrogen att den används av världens bästa Formel 1-förare inför varje Grand Prix-tävling.

Känn minsta gupp i den 3D-scannade banan på Monza, Italien, Ferraris hemmabana och den snabbaste på hela tävlingskalendern. Simulatorn rör sig precis som bilarna och skärmen runt omkring dig ger dig en otrolig realism och fartkänsla under körningen.

Kör 2021 Mercedes-AMG F1 W12E - världsmästarnas favoritbil

Simulatorn är utvecklad i nära samarbete med Mercedes-AMG, vilket gör att den inte bara ser ut som den riktiga bilen - den känns precis som på riktigt också! Du kommer att köra den vinnande bilen från säsongen 2021, Mercedes-AMG F1 W12E, som kördes av sjufaldige världsmästaren Lewis Hamilton och Valtteri Bottas. Med en 1,6 liters V6 hybridmotor som levererar över 1000hk ansågs bilen vara den bästa på griden med en svårslagen kombination av motorkraft och downforce.

Professionella instruktörer ger feedback för att förbättra din körning

Innan körningen börjar så får du en utförlig teoretisk genomgång där du lär dig allt du behöver veta om bilen och banan. Körningen sker sedan i ett längre körpass om ca 30 minuter där instruktörerna ger löpande feedback för att förbättra körningen och varvtiderna. Efter avslutad körning erhålls certifikat på genomförd körning samt länk till varvtider och telemetri från körningen.

Upplevelsen är för två personer som kör samtidigt i varsin simulator

Upplevelsen är för två personer som kör samtidigt i varsin simulator, så varför inte utmana en kompis eller kollega? Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från sidan.

Information om upplevelsen

Maxlängd är 200 cm och maxvikt är 100 kg. Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende. Total varaktighet är ca 45 minuter varav ca 30 minuter aktiv körning.

Kundernas favoriter

Upplevelsen passar utmärkt som present till pojkvän, pappa, bror eller en vän. Det är också en populär Höstupplevelse eller födelsedagspresent.

Så vad väntar du på? Ta chansen att få känna spänningen som en Formel 1-förare i världens mest avancerade simulator!