Lär dig glasblåsning för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lär dig glasblåsning för två

Denna unika upplevelse är perfekt för att skapa minnen tillsammans med någon du håller kär.

Pris: 1990 kr

Lär dig glasblåsning: Skapa ett unikt glasföremål med proffs

Lär dig den fascinerande konsten att blåsa glas med hjälp av en erfaren glasblåsare på Glasbruket och ta med dig ett unikt glasföremål hem som du själv har designat och blåst.

30-minuters glasblåsning: Lär dig grunderna och ta hem ditt föremål

Att blåsa glas är en konstform som har funnits i flera hundra år och har alltid lockat till sig människor med sin fascinerande teknik och skönhet. Under denna 30-minuters upplevelse får du lära dig grunderna i glasblåsning medan du arbetar nära en erfaren glashantverkare som kommer hjälpa dig skapa ditt eget unika glasföremål.

Inget tidigare kunnande behövs: Prova glasblåsning och ha kul tillsammans

Ingen tidigare erfarenhet av glasblåsning krävs för att delta på denna upplevelse. Allt som behövs är ett öppet sinne och en vilja att lära sig. Ni kommer att handledas genom hela processen från början till slut, och din mentor kommer att visa dig hur man balanserar glaset på pipan, formar det i en skopa och blåser luft genom pipan för att skapa ditt föremål.

Fascinerande konst: Blås ditt eget glasföremål med en expert

I glasugnen ligger glasmassan som en flytande massa vid temperaturer på ca 1200 grader. Därifrån får du själv med hjälp av din mentor forma och blåsa liv i ditt föremål. Det hettar till i ugnen medan du härdat dina färdigheter som glasblåsare. När föremålet är klart får det svalna i en kylugn på ca 500 grader för att färdigställas.

Ta med dig ditt skapade glasföremål hem: En oförglömlig gåva för livet

Efter upplevelsen kan du ta med dig ditt designade och blåsta glasföremål hem. Om du inte har möjlighet att hämta det på plats kan det också skickas till dig mot en mindre fraktkostnad.

Unik glasblåsningsupplevelse för två: Skapa minnen tillsammans

Passa på att skapa fantastiska minnen tillsammans med någon du bryr dig om. Det här är en perfekt present för par som vill prova något nytt och spännande tillsammans.

Information:

  • Inga förkunskaper krävs för att delta på upplevelsen.
  • Upplevelsen gäller för två personer och tar cirka 30 minuter.
  • Efter upplevelsen kan du ta med dig ditt glasföremål hem eller välja att få det skickat till dig mot en mindre fraktkostnad.
  • Värdebeviset har en giltighet på 1 år och fri bytesrätt.

Så vad väntar du på? Boka en gåva som skapar minnen som varar för alltid!