Lär dig kaffebryggning för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lär dig kaffebryggning för två

Men har du någonsin undrat hur baristan på ditt favoritcafé skapar perfekt krämig mjölk och dekorativa hjärtan och löv i din cappuccino?

Pris: 1790 kr

Lär dig konsten att brygga det perfekta kaffet och imponera på dina gäster hemma!

Att njuta av en god kopp kaffe är en upplevelse som många av oss älskar. Nu har du möjligheten att lära dig allt om konsten att göra en fantastisk kopp kaffe och imponera på dina gäster hemma.

Utforska kaffets hemligheter: En dag fylld med kaffehistoria och praktisk träning

En dag fylld med kaffehistoria, hemligheter och praktisk träning väntar på dig och din vän. Tillsammans med en grupp entusiastiska kaffeälskare kommer ni att få lära er allt om att brygga det bästa kaffet och skumma mjölk som ett riktigt proffs. Vår erfarna instruktör kommer att guida er genom en teoretisk del, där ni kommer att lära er om olika kaffeblandningar och hemligheterna bakom en traditionell kaffemeny.

Skapa konstverk i mjölkskummet: Lär dig att dekorera din kaffe med proffsiga mönster!

Efter den teoretiska delen får ni kliva in i köket, där ni kommer att få öva på att skumma mjölk och brygga kaffe vid våra professionella kaffemaskiner. Ni kommer att lära er att skapa de mest fantastiska mönstren i mjölkskummet, som garanterat kommer att imponera på era vänner och familj när ni bjuder på kaffe hemma.

En unik present till kaffeälskaren: Upplev en dag av kaffebryggning och smakupplevelser

Denna unika upplevelse är en perfekt present till den som älskar kaffe och vill lära sig mer om konsten att brygga det perfekta kaffet. Det är också en fantastisk aktivitet för ett par eller två vänner som vill göra något roligt tillsammans.

Mer information om upplevelsen:

  • Tillgänglig året runt
  • Tidsåtgång: ca 3 timmar
  • Deltagare: Upplevelsen gäller för två personer och sker tillsammans med andra i en grupp.

Dela en minnesvärd kaffedag med din vän: Perfekt aktivitet för par eller vänner

Denna upplevelse är perfekt för alla som älskar kaffe och vill lära sig mer om konsten att brygga det bästa kaffet. Det är också en fantastisk present till någon som du vill överraska med en unik och minnesvärd dag.