Lär dig klättra
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lär dig klättra

En erfaren klippklätterinstruktör kommer att guida dig upp och ner genom bergväggarna i vacker natur.

Pris: 1490 kr

Upplev frihetskänsla och storslagna naturupplevelser med en Klätterdag!

Drömmer du om att känna dig fri och uppleva spänning samtidigt som du tar kontroll över din egen rörelse? Upptäck den vertikala världen med Klätterdag, en perfekt gåva för alla som är sugna på äventyr! Genom att klättra på en vägg som tidigare verkade omöjlig att bestiga, kommer du att känna dig stark och ödmjuk.

Säkra din klätterpartner - viktig kunskap för framtiden

Under dagen får du möjlighet att klättra och fira, allt under noggrann övervakning av våra yrkesutbildade instruktörer. Du kommer att lära dig grundprinciperna för klippklättring och prova på att klättra flera leder med varierande svårighetsgrad. Dessutom kommer du att lära dig hur man säkrar sin klätterpartner, vilket är ett viktigt moment om du vill fortsätta klättra i framtiden.

All utrustning ingår - ta med regnjacka och egen lunch!

All klätterutrustning inkluderas i priset, så det enda du behöver ta med dig är en regnjacka, en varm tröja, oömma kläder och en egen medhavd lunch. Vår Klätterdag riktar sig till nybörjare som vill få en grundläggande introduktion till klättring, så ingen tidigare erfarenhet krävs.

Lär dig klippklättringens grundprinciper i små grupper

Vi erbjuder Klätterdag i flera unika platser runt om i Sverige, inklusive Uddevalla, Norrköping och Ågelsjön. Varje upplevelse sker i små grupper för att ge dig den bästa möjligheten att lära dig så mycket som möjligt.

Perfekt present för spännande upplevelser

Klätterdag är en perfekt present till någon som söker en spännande och minnesvärd upplevelse. Välj mellan digital eller fysisk leverans av värdebeviset.

Boka din Klätterdag idag och upplev frihetskänsla och storslagna naturupplevelser på en dag!