Lär dig nya dansstilar för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lär dig nya dansstilar för två

Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom varje steg och hjälpa dig att ta dina danskunskaper till nästa nivå.

Pris: 590 kr

Du har säkert hört talas om att det är bra för hälsan att dansa, men visste du att det även kan vara riktigt roligt? Här får du möjligheten att utforska en värld av olika dansstilar, lära dig nya moves och samtidigt få en svettig och energigivande timme. Dans är inte bara ett sätt att komma i form, det är även ett utmärkt sätt att uttrycka sig och släppa loss. Så varför inte prova något nytt och spännande som dans?

Välj din egen dansstil

Vi erbjuder ett brett utbud av olika dansstilar att välja mellan, så oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren kommer du garanterat att hitta något som passar dig. Våra dansstilar uppdateras kontinuerligt och kan variera mellan olika orter, så du kan alltid förvänta dig något nytt och spännande. Nedan hittar du några exempel på vårt aktuella utbud:

  • Aerial hoop: Sväva genom luften och lär dig imponerande akrobatiska trick i denna spännande dansstil.
  • Aerial Silk: Utforska elegansen och styrkan i denna vackra dansstil där du balanserar och klättrar i en silkestråd.
  • Bollywood: Få en smak av Indien med denna färgstarka och livfulla dansstil som kombinerar traditionell indisk dans med moderna influenser.
  • Floor: Lär dig att röra dig smidigt på golvet och uttrycka dig genom kroppsrörelser i denna dynamiska dansstil.
  • Hip Hop: Skaka loss till den senaste musiken och lär dig coola moves i denna populära och energifyllda dansstil.
  • Magdans: Ta med dig några orientaliska rytmiska rörelser och utforska den sensuella och feminina världen av magdans.

En timme fylld av glädje och träning

Våra träningspass är designade för att ge dig en perfekt balans mellan träning och underhållning. Under en timme kommer du att få svettas och utmana dig själv samtidigt som du har otroligt roligt.

Varför inte ta med en vän?

I Malmö har du möjligheten att ta med dig en vän och dela denna fantastiska upplevelse tillsammans. Dans är så mycket roligare när man kan dela det med någon annan, så varför inte bjuda in din bästa vän, partner eller familjemedlem till en timme fylld av glädje och rörelse?

Allmän information

  • Tillgänglighet: Våra danslektioner är tillgängliga året runt, så oavsett vilken tid på året det är kan du alltid komma och dansa med oss.
  • Tidsåtgång: Varje lektion varar i ungefär en timme, så du kan enkelt passa in ett träningspass i din hektiska vardag.
  • Deltagare: Våra danslektioner genomförs i grupp tillsammans med andra deltagare. Det är ett fantastiskt tillfälle att träffa nya människor och dela din passion för dans.
  • Utrustning: Vid bokning kommer vi att informera dig om vilken klädsel som är bäst lämpad för den specifika dansstilen du har valt. Vi rekommenderar bekväma kläder och skor som ger bra stöd och rörelsefrihet.

Så varför vänta? Ta steget ut på dansgolvet och upplev magin i dansen själv. Våra erfarna instruktörer väntar på dig och är redo att guida dig genom en timme fylld av glädje, träning och spänning. Välj din favorit dansstil och boka din provträning redan idag!