Lär dig skapa praliner för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lär dig skapa praliner för två

Ni kommer att lära er alla hemligheter som gör att pralinerna blir oemotståndligt goda.

Pris: 1390 kr

Vill du lära dig hemligheterna bakom att skapa de mest utsökta och smakfulla pralinerna? Då är det dags att anmäla dig till en pralinkurs hos Cecilia Nordström Chocolates!

På vår kurs får du inte bara en fördjupad kunskap om choklad, utan även möjligheten att lära dig hantverket bakom att skapa vackra och färgstarka praliner i modern tappning. Vår chokladstudio är platsen där magin sker.

Smakupplevelser och kreativitet

Under kursens gång kommer du att få göra flera olika typer av praliner och tryfflar. Vi delar in gruppen i par och ni kommer att använda olika typer av choklad - mjölk-, vit- och mörk choklad. På så sätt får ni en bred förståelse för hur olika typer av choklad kan påverka smaken på era egna kreationer.

För att hjälpa er i skapandet av de perfekta pralinerna får varje par tillgång till recept för att skapa sin egen ganache. Dessutom kommer vår erfarna kursledare att visa och vägleda er genom olika moment och metoder.

Utforska chokladens värld

För att fördjupa er kunskap om chokladens magiska värld och betydelsen av högkvalitativa råvaror, kommer vi att genomföra en kort chokladprovning. Här får ni möjlighet att smaka på olika sorters choklad och upptäcka deras unika egenskaper.

Ett minne för livet

Som avslutning på kursen får ni njuta av de praliner ni skapat tillsammans med övriga deltagare. Ni kommer även att få fina pralinaskar för att ta med er era fantastiska kreationer hem. Dessutom får ni ett kursintyg och alla recept så att ni kan fortsätta skapa egna mästerverk i chokladens värld.

Mer information om pralinkursen hos Cecilia Nordström Chocolates

  • Pralinkursen inkluderar all utrustning samt recept och praliner som ni tillverkar under kursen.
  • Den här upplevelsen är speciellt utformad för Live it-gäster och är perfekt både som present eller för egen njutning.
  • Var noga med att välja bekväma kläder och skor som tål lite chokladstänk. Förkläden och engångshandskar finns att låna på plats.
  • Kursen hålls på utvalda datum året runt och tar cirka 1,5 timme att genomföra.
  • Upplevelsen är för två personer och ni kommer att utföra den tillsammans med andra deltagare i små grupper.

Upplev chokladens förtrollning hos Cecilia Nordström Chocolates

Anmäl dig till vår pralinkurs och upptäck hur du kan skapa magiska praliner som inte bara är vackra att titta på utan även smakar fantastiskt. Lär dig hantverket och de hemliga knepen bakom att skapa de mest utsökta pralinerna. Ta med dig vänner, familj eller din partner och njut av en oförglömlig chokladupplevelse.