Lär er sångteknik med en sångpedagog
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lär er sångteknik med en sångpedagog

Ta chansen att utforska och utveckla din sångförmåga och ge din röst möjligheten att skina!

Pris: 1590 kr

Ta din sångröst till nya höjder med en erfaren sångpedagog

Vill du kunna sjunga med självsäkerhet och uttryck? Drömmer du om att ta din sångröst till helt nya nivåer? Då har du kommit rätt! Nu har du möjligheten att under en timme tillsammans med en vän utforska och utveckla era unika röster. Med hjälp av en erfaren sångpedagog/sångcoach kommer ni att få insikt i sångteknik och lära er använda er röst på ett sätt som verkligen får den att skina.

Hitta din inre sångfågel och lär dig förtrolla med din röst

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller redan en van sångare. Alla kan dra nytta av en sånglektion med en erfaren pedagog som kan guida er genom teknik och övningar för att hitta era unika röster. Att sjunga är inte bara en fysisk upplevelse, det är också en känslomässig resa och ett fantastiskt sätt att uttrycka sig själv.

Upptäck sångens magi och ta kontroll över din röst

Under lektionen kommer ni att få möjlighet att utforska olika aspekter av sångteknik och utveckla er scennärvaro. Ni kommer att lära er om avslappning, andning och hållning, och hur dessa faktorer påverkar er sång. Den erfarna pedagogen kommer att hjälpa er att hitta ert röstläge och utforska ert röstomfång. Kanske kan du ta toner du inte trodde var möjliga att nå? Oavsett om du är en alt, sopran, bas eller tenor, så kan vi garantera att du kan sjunga högre än du tror!

Skräddarsydda lektioner för ditt unika talent

En timme med en erfaren sångpedagog kan vara oerhört givande. Ni kommer att få möjlighet att sjunga utvalda låtar som ni valt själva eller improvisera fram på plats. Genom repetition och konstruktiv feedback kommer pedagogen att hjälpa er att förstärka era uttryck och hitta er egen unika sångstil. Oavsett om du vill lära dig att sjunga pop, jazz eller klassiskt, så kan pedagogen anpassa lektionen efter era specifika önskemål och behov.

Få med dig värdefullt material och tips för framtida sångframträdanden

Efter lektionen kommer ni inte bara ha fått en fantastisk upplevelse, ni kommer även få med er skrivet material om sångteknik och allmänna tips för sångare. Här kommer ni att hitta enkla övningar och praktiska tips som hjälper er att fortsätta utveckla er sångröst även efter lektionen är över. Ta vara på denna unika möjlighet att lära av en erfaren pedagog och ta med er verktygen för att fortsätta trivas och växa som sångare.

Viktig information

  • Inga förkunskaper krävs för att delta i lektionen.
  • Du kan ta med dig egna noter på en låt som du önskar sjunga under lektionen.
  • Lektionen är ca 1 timme lång, varav 50 minuter är aktiv sångtid.
  • Upplevelsen är för 2 personer, så ta med en vän och dela på den magiska stunden tillsammans.
  • Lektionen ackompanjeras antingen av piano eller med hjälp av en bakgrunds-CD.