Lyxig brunch med bubbel för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lyxig brunch med bubbel för två

Med en välkomnande atmosfär och utsikt över stadens bästa shoppingkvarter får du njuta av en lyxig brunchbuffé med läckra rätter, bubblande dryck och fantastiska dessertalternativ.

Pris: 990 kr

Lyxig brunchupplevelse i hjärtat av Stockholm!

Upplev den ultimata brunchupplevelsen mitt i hjärtat av Stockholm tillsammans med din partner eller vän! Med en bubblande dryck i handen och en tallrik full av läckra rätter kan du njuta av en lyxig brunchbuffé som kommer ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Unik brunchbuffé med bästa shoppingutsikt!

När du stiger in i lokalen möts du av en välkomnande atmosfär och en utsikt över Stockholms bästa shoppingkvarter. Här finns allt från saffransdoftande risonisallad med musslor till klassiska caesarsallader, fisk- och skaldjursfavoriter som minipokébowls och sashimi på lax samt matigare rätter som varma mackor. Och om du fortfarande har plats för dessert efter allt detta goda så finns det gott om alternativ att välja mellan, inklusive marängsviss, hallon- och chokladmousse och våfflor med grädde och hemlagad bärkompott.

Upplev Stockholms bästa brunch tillsammans!

Denna brunchupplevelse är perfekt för par eller vänner som vill unna sig något extra och uppleva en härlig brunch på ett unikt och centralt läge i Stockholm. Men se till att förboka din plats i god tid eftersom denna upplevelse är mycket populär och platserna kan snabbt ta slut. Åldersgränsen är 18 år och det går endast att boka på fredagar och lördagar med sommaruppehåll.

Ge bort minnesvärd brunchupplevelse!

Passar denna brunchupplevelse till födelsedagspresenter, förlovningspresenter, till par och partner eller till din mamma eller pappa. Ge bort en upplevelse som garanterat kommer att bli uppskattad och minnesvärd för livet!

Boka nu: Populär brunch i Stockholm city!

Så vad väntar du på? Boka redan idag och upplev en brunch utöver det vanliga mitt i Stockholms city!