Lyxiga massage- och hudbehandlingar för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lyxiga massage- och hudbehandlingar för två

Från avslappnande massager till uppfriskande ansiktsbehandlingar, varje behandling är utformad för att ge optimal avkoppling.

Pris: 990 kr

Njut av en lyxig stund för kropp och själ med en professionell massage eller hudbehandling. Hos oss kan du välja mellan flera olika behandlingar på orter över hela landet. Låt stressen från vardagen försvinna och koppla av i en avkopplande miljö.

Kvalificerade terapeuter: Upplev ultimat avkoppling i hela landet

Våra kvalificerade massage- och hudterapeuter är experter på att ta hand om din kropp och se till att du får den ultimata avkopplingen. Från fotbehandlingar till kroppsscrubs, till avslappnande massager eller uppfriskande ansiktsbehandlingar - vi har allt du behöver för att känna dig som en ny människa.

Varje behandling är unik och speciellt utformad för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vi rekommenderar dock att du rådgör med din läkare om du har några medicinska tillstånd innan du bokar din behandling hos oss.

Året runt: Tillgängliga behandlingar för lugn och ro varje dag

Vi erbjuder tillgängliga behandlingar året runt men rekommenderar att du bokar in din upplevelse på en vardag när det är mindre trängsel och du kan njuta av din behandling i lugn och ro. Tiden för varje behandling är ca 25 minuter men vissa salonger kan även erbjuda kortare eller längre behandlingar. Vänligen kontakta oss vid bokning för mer information.

Perfekta presenter: Lyxiga upplevelser för alla tillfällen och åldrar

Våra upplevelser passar perfekt för julklappar till mamma, födelsedagspresenter, presenter till henne, studentpresenter, present till syster, 60-årspresenter eller julklappar till mormor/farmor. Vi har även bästsäljare under 500 kr, påskpresenter och julklappstips för flickvän. Det finns något för alla!

Boka din avkopplande stund: Njut av massage eller hudvård idag!

Unna dig eller någon du älskar en lyxig stund av avkoppling med en professionell massage- eller hudbehandling. Ta en paus från vardagens stress och njut av en upplevelse som kommer att göra att du känner dig som en helt ny människa. Boka din behandling hos oss idag!