Oförglömlig matresa på Stjärnkrog Restaurang 28+
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Oförglömlig matresa på Stjärnkrog Restaurang 28+

Guiden White Guide har rankat dem som Mästarklass och benämnt deras mat som "Modernt klassiskt på toppnivå". Så se till att inte missa chansen att avnjuta deras utsökta rätter och uppleva deras passion för mat.

Pris: 2795 kr

En oförglömlig gastronomisk upplevelse hos Restaurang 28+

Upptäck en sensationell kulinarisk skatt i Göteborgs hjärta: Restaurang 28+. Med sin förstklassiga matlagning och en stjärna i Guide Michelin, har denna unika stjärnkrog fått rykte om sig att vara en av stadens bästa restauranger. Sedan öppningen 1985 har de strävat efter perfektion och levererat internationell mat av högsta kvalitet. Så slå dig ned vid bordet och upplev en gastronomisk resa utöver det vanliga.

Upplev en kulinarisk revolution

På Restaurang 28+ värdesätter de närheten till naturen och de bästa råvarorna som säsongen erbjuder. De väljer omsorgsfullt ut lokala och ekologiska produkter för att leverera rätter som är fyllda av smak och kreativitet. Med passion och engagemang arbetar deras kockar med konstnärlig precision för att skapa rätter som inte bara smakar fantastiskt, utan även ser ut som små konstverk. Här finns inga kompromisser när det kommer till kvalitet och smak.

En oförglömlig matresa

När du besöker Restaurang 28+ får du njuta av deras exklusiva avsmakningsmeny, som tar dig med på en resa genom deras signaturrätter. Du kommer att bli imponerad av den kreativa presentationen och de spännande smakkombinationerna. För att börja din gastronomiska upplevelse på bästa sätt får du även njuta av en välkomstdrink och ett glas champagne, som passar perfekt till maten.

En matupplevelse utöver det vanliga

Restaurang 28+ har länge varit en favorit bland Göteborgs finsmakare och matälskare. Med sin kombination av modern och klassisk matlagning har de skapat en unik matupplevelse som gör dem till en av stadens absolut bästa restauranger.

Passar till alla speciella tillfällen

Våra upplevelser på Restaurang 28+ passar perfekt till många olika tillfällen. Oavsett om du vill fira Alla hjärtans dag med din älskade, ge en minnesvärd bröllopspresent eller överraska ditt par eller partner med något extraordinärt, så är denna gastronomiska upplevelse det perfekta valet. Dessutom är det en fantastisk presentidé till födelsedagar eller andra jubileer när du vill fira i stil och skapa minnen för livet.

Så sluta drömma om den perfekta gourmetupplevelsen och boka din plats på Restaurang 28+ idag. Låt deras omtänksamma team ta hand om dig och njut av en matresa som kommer att överträffa dina förväntningar. Se till att inte missa chansen att uppleva detta gastronomiska mästerverk i Göteborgs kulinariska värld.