Oförglömlig porträttfotografering för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Oförglömlig porträttfotografering för två

Vill du ha ett tidlöst och elegant porträtt? Eller kanske något mer sensuellt och förförande? Valet är ditt!

Pris: 347 kr

Vill du se ditt allra bästa jag bli fångat på bild? Då har du kommit rätt! Med vår unika fotograferingsupplevelse får du chansen att förvandlas till den ultimata versionen av dig själv och föreviga det i en fantastisk bild. Tillsammans med vårt team av experter - inklusive en skicklig makeup-artist och en professionell fotograf - kommer du att uppnå en look som verkligen representerar dig.

Från glamorös makeover till enastående fotografering

Din resa inleds med en exklusiv makeupstyling, där vår makeup-artist kommer att framhäva dina naturliga drag och skapa den perfekta looken för din fotosession. Du kommer att bli förvånad över hur mycket självförtroende och skönhet du kan utstråla med en professionell makeover.

Efter att du har förvandlats till din bästa version, är det dags för höjdpunkten - själva fotograferingen. Din personliga fotograf kommer att guida dig genom varje steg av processen för att säkerställa att resultatet överträffar dina förväntningar. Du har möjlighet att välja mellan olika teman och stilar för att verkligen förmedla den känsla du önskar i bilden.

Välj din favoritbild att behålla - och köp till fler om du vill

När fotograferingen är klar får du möjlighet att välja en enskild favoritbild eller en parbild på er tillsammans som du får behålla. Medan du utforskar bilderna kommer du troligtvis upptäcka flera favoriter som du helt enkelt inte kan motstå. Oroa dig inte - vi erbjuder möjligheten att köpa till fler bilder direkt på plats. Så du kan vara säker på att du inte missar någon av de fantastiska bilder som vår professionella fotograf har fångat.

Fakta och viktig information om upplevelsen

Viktigt: Åldersgräns och föräldraktivitet

Observera att den här unika upplevelsen har en åldersgräns på 18 år. Men oroa dig inte, yngre deltagare är välkomna att delta i sällskap med en målsman. På så sätt kan du dela den här oförglömliga stunden med din familj eller dina nära och kära.

Tillgänglighet året runt

Denna exklusiva fotograferingsupplevelse är tillgänglig året runt. Oavsett vilken tidpunkt du väljer att besöka oss kommer vårt professionella team att ge dig det bästa stödet och göra din upplevelse unik och minnesvärd.

Tidsåtgång

Vi vill att du ska kunna njuta av varje stund av din fotograferingsupplevelse, så vi rekommenderar att du planerar för en tidsåtgång på ca 1-2 timmar. Vi tar oss tid att se till att allt är perfekt för dig - från makeupstyling till själva fotograferingen - så att du kan känna dig bekväm och säker under hela processen.

För två personer

Denna fantastiska upplevelse är skapad för att delas med någon speciell i ditt liv. Du och en gäst kommer att få möjlighet att uppleva detta tillsammans och skapa minnen som varar för evigt.

Passar till olika tillfällen och presenter

Denna exklusiva fotograferingsupplevelse är inte bara perfekt för dig själv, utan också som en present till någon speciell. Oavsett om du letar efter en unik 18-årspresent, en julklapp till din syster eller en överraskning till din flickvän, så kommer denna upplevelse att bli en succé. Ge bort möjligheten att känna sig glamorös och uppleva det ultimata bildresultatet!

Så varför vänta? Boka din fotograferingsupplevelse redan idag och låt vår professionella makeup-artist och fotograf skapa magi med ditt utseende. Ta chansen att skapa personliga och minnesvärda bilder som kommer att glädja dig i många år framöver. Välkommen till en värld av glamour och skönhet!