Ölprovning och middagsbuffé för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Ölprovning och middagsbuffé för två

Ni kommer även att få lära er hemligheten bakom konsten att brygga en alkoholfri öl som smakar lika gott som originalen.

Pris: 1990 kr

Är du redo att upptäcka Nackas bäst bevarade hemlighet? Ta med dig din partner, pappa, bror eller pojkvän och dyk in i en helt ny värld av öl hos Nacka Bryggeri. Vi bjuder in er till en unik upplevelse där ni får utforska vår anrika bryggeritradition, njuta av en exklusiv ölprovning och avnjuta en läcker middagsbuffé. Låt oss guida er genom en resa genom modern svensk ölhistoria som tar er från traditionella recept till våra mest innovativa skapelser.

En resa genom Nackas bryggerihistoria

Nacka Bryggeri är det stolta navet för bryggerikonst i Nacka, där vi har låtit vårt lokalproducerade öl smaka både nyskapande och tradition. Vi är stolta över att vara Nackabornas självklara val när det kommer till öl, och nu ger vi allmänheten möjligheten att ta del av våra ädla drycker under en oförglömlig ölprovning, komplett med en läcker middagsbuffé och en spännande guidad visning av bryggeriet.

Utforska Nacka Bryggeris skatter

Vårt bryggeri har varken sparat på kreativiteten eller kvaliteten när det gäller vårt sortiment. Med ölsorter som Hellas APA och Baggens IPA har vi erövrat Nackaborna och erövrar nu även Sverige i stort. Varje öl som rinner ur våra kärl är starkt förknippad med plats, historia eller tema som omger Nacka, vilket ger våra drycker en unik karaktär och smakupplevelse.

Spännande rundtur i bryggeriet

Guidade rundturer i bryggeriet är alltid spännande och roliga, men hos Nacka Bryggeri gör vi det till något extraordinärt. När ni kliver in i vår värld av maltdoft och humle känner ni genast att ni har kommit till rätt plats. Våra kunniga guider kommer att berätta allt om bryggeriprocessen, från valet av humle till de utmaningar som ett startande bryggeri kan möta.

En triumf för smaklökarna - Ölprovning och middagsbuffé

Efter den spännande rundturen är det dags att ge era smaklökar något att längta efter. Ni kommer att få delta i en exklusiv ölprovning där ni får dofta, smaka och njuta av det bästa som Nacka Bryggeri har att erbjuda. Från ljusa och fruktiga ale till mörka och kraftfulla stout, vi kommer att presentera er för den fullständiga smakpaletten.

Men en god ölprovning är inte komplett utan något att äta. Därför är ni inbjudna till vår samarbetspartner Restaurang Saltsjö Pir, som kommer att servera er en läcker middagsbuffé. Medan ni njuter av de utsökta rätterna kan ni låta era smaklökar fortsätta utforska de olika ölsorterna och deras harmoniska kombinationer.

Viktig information för din bokning

  • Åldersgräns: 18 år
  • Upplevelsen gäller för två personer och utförs tillsammans med andra i grupp.
  • Olika teman på buffén beroende på säsong. Håll koll på aktuellt tema när ni bokar.
  • Baserat på tillgänglighet - utvalda datum året runt.
  • Tidsåtgång: Ca 2 timmar.

Inget kan slå Nacka Bryggeris ölprovning och visning när det kommer till att överraska din pappa, bror eller pojkvän med den perfekta julklappen. Så vad väntar du på? Boka din unika upplevelse idag och ge dem något att minnas för alltid!