Ostronprovning och champagne för två i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Ostronprovning och champagne för två i Stockholm

Ni kommer även att få lära er vilka drycker som passar bäst till ostron och hur ni kan förhöja smakupplevelsen ytterligare genom att kombinera dem på ett smart sätt.

Pris: 1290 kr

Ostron - en smakupplevelse för finsmakare

Välkommen till en gastronomisk upplevelse där du och din partner får utforska de magiska smakerna av havets eget guld – ostron. På en av Stockholms mest etablerade ostron- och skaldjursrestauranger bjuder vi in dig att lära dig allt om ostrons historia, hur man avnjuter dem på bästa sätt, och vilka drycker som passar till.

En resa genom ostronens historia

Ostron har varit en del av vår matkultur ända sedan de gamla grekerna. De använde ostronskalen som röstsedel vid val, och sedan dess har ostronets popularitet ständigt ökat. Idag kan vi njuta av detta delikata skaldjur på restauranger världen över, men inget slår upplevelsen av att avnjuta dem på en av Stockholms mest exklusiva och välrenommerade restauranger.

Prova olika typer av ostron och lär dig mer

Under vårt ostronevenemang får ni prova olika typer av ostron och lära er mer om deras ursprung och smaker. Våra kunniga kockar och sommelierer kommer att guida er genom en smak- och kunskapsupplevelse där ni får lära er att smaka och bedöma ostron av högsta kvalitet.

Missa inte denna unika möjlighet att få uppleva ostron på ett helt nytt sätt. Våra erfarna experter kommer att se till att ni får en minnesvärd kväll full av smaker och kunskap.

Praktisk information

Evenemanget är öppet för både nybörjare och mer erfarna ostronälskare. Vi rekommenderar dock att ni är över 18 år för att kunna delta i vinprovningarna som ingår i evenemanget.

Upplevelsen sker i grupp och tar mellan 1-1,5 timme. Under höst och vår erbjuder vi utvalda dagar där ni kan boka er plats.

Passar till Upplevelser för två

Denna upplevelse är perfekt för par som vill ha en romantisk aften fylld av smak och kunskap. Ge bort denna upplevelse till någon du tycker om eller boka den för dig själv och din partner. Det kommer att bli en kväll ni sent glömmer!