Övernattning med frukostbuffé för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Övernattning med frukostbuffé för två

Här får du verkligen möjlighet att koppla av i rum som är smakfullt inredda med trädekorationer och som erbjuder fantastiska vyer över Skellefteås vackra landskap.

Pris: 2695 kr

Övernatta i ett Superiorrum och njut av en fantastisk frukostbuffé på The Wood Hotel by Elite

Välkommen till The Wood Hotel by Elite, ett hotell som erbjuder en unik och säljande upplevelse i Skellefteå, norra Sverige. Med sin placering i en av världens högsta träbyggnader är detta inte bara ett hotell, det är en designupplevelse där varje våning lockar med spännande upptäckter. Här kan du verkligen uppleva norra Sverige på ett helt nytt sätt.

En hållbar oas i Skellefteås hjärta

The Wood Hotel by Elite är mer än bara ett hotell. Det är en plats där passion, inspiration och omtanke om vår natur skapar en hållbarhet som är svår att hitta någon annanstans. Byggt i trä från de lokala skogarna, är hotellet inte bara vackert att se på, det har också en träkonstruktion som absorberar mer CO2 än vad som används.

Design och stil möts i våra Superiorrum

När du väljer att övernatta på The Wood Hotel by Elite kan du förvänta dig ett rum som är utformat med skandinavisk design i åtanke. Rummen i denna kategori är designade för att ge dig en känsla av att befinna dig i en fjällstuga samtidigt som de inspireras av norrländsk hantverkstradition. Med en minimalistisk stil som möter autentiska norrländska detaljer och material som åldras vackert med tiden, kommer du att känna dig omhuldad och inspirerad under din vistelse.

Njut av en stor frukostbuffé

En av höjdpunkterna på The Wood Hotel by Elite är den generösa och varierade frukostbuffén som erbjuds varje morgon. Här kan du njuta av en mängd olika rätter och smaker för att starta dagen på bästa möjliga sätt. Vare sig du föredrar enkel och hälsosam mat eller vill unna dig något extra gott, så kommer du garanterat att hitta något som passar dina smaklökar. Oavsett om du är en kräsen ätare eller en matälskare, kommer vår frukost att ge dig energi för hela dagen.

Planera din vistelse på The Wood Hotel by Elite

Planeringen av din vistelse på The Wood Hotel by Elite ska vara så enkel och smidig som möjligt. Här kommer några viktiga punkter att tänka på innan du bokar:

Åldersgräns: Åldersgränsen för att bo på hotellet är vanligtvis 18 år, men detta kan variera under året. Vi rekommenderar att du kontaktar oss vid bokning för att få exakt information angående vad som gäller under din vistelse.

Tillgång till gym: Som gäst på The Wood Hotel by Elite har du tillgång till hotellets gym. Vi rekommenderar att du tar med träningskläder om du vill hålla dig aktiv under din vistelse.

Tillgänglighet: Incheckning är möjlig alla dagar, men var medveten om att hotellet kan vara fullbokat under vissa perioder. Antalet bokningsbara rum kan vara begränsat och bokningar görs i mån av tillgång. Vi rekommenderar att du bokar i förväg för att säkerställa tillgänglighet under den önskade perioden.

Passar till alla tillfällen

En övernattning i ett Superiorrum på The Wood Hotel by Elite passar perfekt som present till olika tillfällen.

Ge bort en övernattning på The Wood Hotel by Elite och du kommer garanterat att skapa minnen för livet. Vår unika design, hållbara koncept och fantastiska frukostbuffé kommer att ge mottagaren en oförglömlig upplevelse. Besök vår webbplats eller kontakta oss för att boka din vistelse redan idag!