Danskurs med instruktör
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Danskurs med instruktör

Dans har visat sig vara bra för kroppen och sinnet, så varför inte prova något nytt och annorlunda?

Pris: 295 kr

Välj bland en mängd olika dansstilar och låt dig inspireras till att lära dig nya moves för dansgolvet. Denna timme är inte bara ett tillfälle att träna, utan också ett sätt att utforska en ny och spännande träningsform.

Varför dansa?

Det är allmänt känt att dans är bra för hälsan. Det är ett roligt och utmanande sätt att röra på sig och samtidigt få en rejäl dos av endorfiner och positiv energi. Oavsett om du är en erfaren dansare eller aldrig har satt en fot på ett dansgolv tidigare, så finns det en dansstil som passar just dig.

Våra dansstilar

Vi erbjuder ett brett utbud av dansstilar som du kan välja mellan. Observera att dansstilarna kan variera mellan olika orter, så se till att kontrollera vilka stilar som finns tillgängliga där du befinner dig. Här är några exempel:

 • Aerial hoop: En dansstil som kombinerar akrobatik och dans i en lyft hängande i en stor ring.
 • Aerial Silk: En elegant dansstil som utförs i tygstycken som hänger från taket.
 • Bollywood: En explosiv och färgstark dansstil inspirerad av indisk film.
 • Floor: En kreativ och uttrycksfull dansstil som utförs på golvet.
 • Hip Hop: En populär dansstil med fokus på street dance och urban kultur.
 • Lindy Hop: En livlig och energisk pardans som härstammar från 1920-talets USA.
 • Magdans: En sensuell och feminin dansstil med orientaliska influenser.
 • Street Jazz: En kombination av street dance och jazzdans som ger dig möjlighet att uttrycka din personlighet genom rörelserna.

Prova på träning

Under en timme får du möjlighet att prova på den dansstil du är intresserad av, tillsammans med andra deltagare och en erfaren instruktör. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller mer erfaren, alla är välkomna att delta och ha kul på dansgolvet.

Unika erbjudanden

Vårt utbud av dansstilar varierar mellan olika orter, så se till att kontrollera vilka stilar som finns tillgängliga där du befinner dig. I Malmö har du även möjlighet att ta med en vän, vilket gör det till en perfekt aktivitet att göra tillsammans.

Utrustning

Innan du kommer på lektionen, se till att fråga oss vilken klädsel som lämpar sig bäst för den dansstil du har valt. Det kan vara bra att ha kläder som är bekväma att röra sig i och skor som ger bra grepp på golvet.

Tillgänglighet och tidsåtgång

Våra dansträningar finns tillgängliga året runt och varar i ungefär en timme. Det är en perfekt tidsram för att få igång pulsen och svettas ordentligt samtidigt som du har möjlighet att lära dig nya moves och ha kul.

Fördelarna med dans

Det finns många fördelar med att dansa. Här är några av dem:

 • Förbättrad fysisk hälsa: Dans är en utmärkt träningsform som stärker musklerna, ökar flexibiliteten och förbättrar konditionen.
 • Ökat välbefinnande: Dans är ett fantastiskt sätt att släppa loss och få utlopp för kreativitet och självuttryck. Det kan minska stress och ångest och ge en känsla av glädje och lycka.
 • Social interaktion: Att dansa tillsammans med andra deltagare och en instruktör skapar möjlighet till social interaktion och gemenskap. Det kan vara ett bra sätt att träffa nya människor och bygga vänskapsrelationer.
 • Mental stimulans: Att lära sig nya rörelser och koreografier stimulerar hjärnan och förbättrar minnet och koncentrationen.
 • Kreativitet: Dans är en konstform som ger möjlighet att uttrycka sin personlighet och kreativitet genom rörelserna. Det kan vara ett sätt att utforska sin egen unika stil och utveckla sig som dansare.

Sätt igång och dansa!

Nu har du alla detaljer du behöver för att komma igång och prova på olika dansstilar. Ta chansen att utforska en ny träningsform, träffa nya människor och ha kul på dansgolvet. Dans är en aktivitet som passar alla oavsett ålder, kön eller tidigare erfarenhet. Så varför vänta? Boka din dansupplevelse idag och ge dig själv en timme fylld med rörelse, glädje och självuttryck!