Prova på fäktning i två timmar
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Prova på fäktning i två timmar

Våra instruktörer kommer att finnas där vid din sida genom hela upplevelsen, stötta dig och ge dig tips och tricks för att lyckas bättre.

Pris: 745 kr

Prova på en utmanande och spännande upplevelse där du får kliva in i fotspåren av legendariska kämpar som Errol Flynn, de tre musketörerna och Zorro.

Våra professionella instruktörer, med flera SM-meriter, kommer att guida dig genom en fartfylld fäktningsträning där teknik och taktik är avgörande. Under ca 2 timmar kommer du att få chansen att utmana dig själv och andra deltagare i intensiva dueller och samtidigt lära dig mer om fäktningens fascinerande historia.

En inledande introduktion till fäktningens värld

Innan du ger dig in i duellernas virvlar kommer du att få en grundlig genomgång av vapen och utrustning, samt en spännande exposé om fäktningens långa och anrika historia. Våra instruktörer kommer att dela med sig av sina egna erfarenheter och ge tips och råd för hur du kan förbättra din teknik och taktik.

Teknik och taktik - nyckeln till framgång

I modern fäktning är det inte bara fysiken som spelar roll, utan även en väl genomtänkt strategi och skicklig taktik. Våra instruktörer kommer att lära dig hur du bäst rör dig på planen, hur du kan utnyttja olika tekniker för att ta poäng och hur du kan överlista din motståndare. Och det bästa av allt är att ingen fysisk förkunskap behövs - allt handlar om att ha rätt inställning och viljan att lära sig.

Duellerande med andra deltagare och stöd från instruktörerna

När du har fått de grundläggande kunskaperna under vägledning av våra erfarna instruktörer är det dags för duellerandet att börja. Du kommer att få möta andra deltagare i spännande och adrenalinfyllda matcher där varje ögonblick är avgörande.

En Garde! - vem blir den ultimata mästaren?

När alla deltagare har kämpat mot varandra kommer det att utses en vinnare - den som kunnat visa upp den mest imponerande tekniken, den smartaste taktiken och den vassaste skickligheten. Kanske blir det du som kammar hem titeln som den ultimata mästaren!

Viktig information för din upplevelse

  • Upplevelsen kräver inga förkunskaper inom fäktning.
  • All nödvändig utrustning kommer att tillhandahållas för dig.
  • Vi rekommenderar att du tar med dig gymnastikskor, långa träningsbyxor och en t-shirt för att vara bekväm under träningen.
  • Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum året runt.
  • Förvänta dig att spendera ca 2 timmar på denna spännande aktivitet.
  • Upplevelsen kräver minst en deltagare och kommer att genomföras som en gruppaktivitet.
  • Omklädningrum och duschmöjligheter finns på plats.
  • Åskådare är välkomna att följa upplevelsen och heja på från sidan.
  • Denna upplevelse är friskvårdsberättigad, vilket innebär att du kan lämna in underlaget till din arbetsgivare.

Upplev fäktning tillsammans med dina nära och kära

Denna upplevelse passar utmärkt för olika typer av sällskap och tillfällen. Vare sig du vill ha en rolig aktivitet att göra med dina barn, överraska någon med en spännande julklapp eller skapa minnen tillsammans med en vän eller familjemedlem, kommer fäktningen att vara ett perfekt val.

Oavsett om du är 12, 18 eller 50 år, så kan du delta i denna upplevelse. Alla är välkomna och vi har anpassat aktiviteten för att passa alla oavsett ålder eller fysisk förmåga.

Så varför vänta? Ta en paus från vardagens tristess och ge dig ut på äventyr med fäktningen som ditt vapen!