Prova på dykning med instruktör
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Prova på dykning med instruktör

Oavsett om du funderar på att ta dykcertifikat eller bara vill ha en oförglömlig viktlös upplevelse, kommer du att älska detta provdyk.

Pris: 495 kr

Vill du känna spänningen av att vara viktlös och utforska en helt ny värld under ytan? Då är prova-på-dykning perfekt för dig! Det är ett säkert och kontrollerat sätt att testa på dykning och få en försmak av den fantastiska upplevelsen det innebär.

Dyk med auktoriserad och godkänd instruktör

När du deltar i vårt prova-på-dyk får du chansen att dyka tillsammans med en auktoriserad och godkänd dykinstruktör. Du kan känna dig trygg och säker under hela upplevelsen, då vår instruktör har gedigen kunskap och erfarenhet inom dykning. De kommer att guida dig genom varje steg och se till att du får ut det bästa av din dykupplevelse.

Utforska grunderna i dykning

Innan du ger dig ut i vattnet kommer du att få en teoretisk genomgång av dykning. Här kommer du att lära dig de grundläggande principerna och koncepten inom dykning, samt introduceras till hur utrustningen fungerar. Detta är viktigt för att du ska kunna dyka på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Vår instruktör kommer att vara där för att besvara alla dina frågor och se till att du är redo för det kommande provdyket.

Njut av viktlösheten i en bassäng

Det praktiska dykpasset kommer att äga rum i en bassäng. Här kommer du att få möjlighet att öva på några grundläggande dykningstekniker och utföra olika övningar under överinseende av din instruktör. Du kommer att känna dig som riktiga dykare när du simmar runt och njuter av den fantastiska känslan av viktlöshet. Det är en upplevelse som inte går att jämföra med något annat!

Utrustning ingår - du behöver bara ta med glatt humör

När du deltar i vårt prova-på-dyk behöver du inte oroa dig för att ha egen utrustning. Vi tillhandahåller allt du behöver för ditt dykäventyr. Lån av komplett dykutrustning ingår i upplevelsen, så allt du behöver ta med dig är badkläder och ett glatt humör. Vi ser till att du är väl rustad och redo för en oförglömlig dykupplevelse!

Viktig information att tänka på

  • Åldersgräns: Deltagare i provdyket måste vara minst 12 år gamla.
  • Hälsotillstånd: För att säkerställa att du är lämplig för dykning rekommenderar vi att du rådfrågar en läkare om du är osäker på ditt hälsotillstånd.
  • Tillgänglighet: Prova-på-dykningen är tillgänglig året runt, så du kan njuta av den när det passar dig bäst.
  • Tidsåtgång: För hela upplevelsen beräknas det ta cirka 2 timmar, varav du kommer att spendera cirka 30 minuter under vattnet.

En perfekt present för alla tillfällen

Vår prova-på-dykning är en fantastisk presentidé som passar perfekt till många olika tillfällen. Oavsett om du letar efter en present till syster, pojkvän, bror eller till och med dig själv, kommer detta att vara en gåva som inte kommer att glömmas. Det är också ett utmärkt sätt att spendera tid tillsammans med familjen och skapa minnen för livet.

Sammanfattning

  • Utforska en helt ny värld under ytan med prova-på-dykning.
  • Dyk tillsammans med en auktoriserad och godkänd instruktör.
  • Lån av komplett dykutrustning ingår i upplevelsen.
  • Njut av viktlösheten och utforska grunderna inom dykning.
  • En perfekt presentidé för alla tillfällen!

Njut av en oförglömlig dykupplevelse och ge dig själv eller någon annan chansen att upptäcka en helt ny värld under ytan. Med provdykning får du möjlighet att testa på dykning på ett säkert och kontrollerat sätt, samtidigt som du har kul och skapar fantastiska minnen. Ta chansen att utforska viktlösheten och njut av den unika känslan av att vara under vattenytan. Boka din provdykning idag och ge dig själv eller någon annan en present de sent kommer att glömma!