Prova på havsdyk för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Prova på havsdyk för två

Vår dykupplevelse erbjuder dig en säker och kontrollerad introduktion till dykning.

Pris: 1790 kr

Prova på dykning i havet för två personer - En otroligt spännande och viktlös upplevelse!

Perfekt första steg till dykcertifikatet

Om du någonsin har funderat på att ta dykcertifikat eller bara är nyfiken på hur det känns att dyka i havet, så är den här upplevelsen perfekt för dig! Att utforska havets mystiska värld är en känsla som inte går att beskriva med ord. Genom att andas under vattenytan och känna sig viktlös får du en unik möjlighet att upptäcka vad som gömmer sig under havets yta.

Dyk med auktoriserad instruktör

Du kommer att få lära dig grunderna av en erfaren och auktoriserad instruktör, som kommer att vara med dig hela tiden för att guida och stötta dig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och samtidigt få en så givande och lärorik upplevelse som möjligt.

Noggrann genomgång och komplett utrustning ingår

Innan dyket börjar kommer du att få en noggrann genomgång av vad dykningen innebär och hur utrustningen fungerar. Du kommer att få lära dig om de olika delarna av dykutrustningen och hur du använder dem på ett säkert sätt. Den bästa delen? All utrustning som behövs för dyket ingår i priset, så du behöver inte oroa dig för att behöva köpa eller hyra något extra.

Ta med dig nyfikna och glada sinnen

För att delta i denna dykupplevelse behöver du bara ta med dig dina badkläder, handduk och framför allt - nyfikna och glada sinnen! Vi kommer att se till att du har allt du behöver för att kunna njuta av ditt dyk i havet. Du kommer även att ha möjlighet att bjuda med dig din familj, vänner eller bekanta som åskådare när du utforskar havets djup. Detta är verkligen en upplevelse att dela med andra!

Viktig information och villkor

  • För att delta i denna upplevelse måste du vara minst 15 år gammal.
  • Alla deltagare måste vara i god fysisk hälsa. Om du är osäker rekommenderar vi att du rådfrågar din läkare innan du bokar.
  • Lån av komplett dykutrustning ingår i priset. Du behöver bara ta med egna badkläder och handduk.
  • Upplevelsen är väderberoende och kan komma att bokas om vid dåligt väder. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga dykupplevelsen och vill undvika att utföra dyk i dåligt väder, då detta kan påverka säkerheten och upplevelsen negativt.
  • Dykningen utförs från antingen strand eller brygga, men kan även ske i en bassäng om så önskas mot en extra kostnad.