Prova på Pole dance
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Prova på Pole dance

Vi erbjuder dig en timmes prova på lektion i grupp med andra likasinnade, där du kommer få professionell och pedagogisk handledning som hjälper dig att bemästra konsten att dansa på stång.

Pris: 295 kr

Välkommen till vår fantastiska prova på lektion i pole dance! Här får du möjligheten att träna, dansa och utmana dig själv samtidigt som du har otroligt roligt. Pole dance är inte bara en träningsform, det är en passion som får dig att känna dig stark, flexibel och självsäker.

Lektionens upplägg

Passet börjar med en kort uppvärmning där du får träna olika trick, rörelser och steg som du senare kommer använda under dansen. Vår erfarna instruktör kommer sedan att guida dig genom träning av turer på stången och fokusera på tekniken bakom varje rörelse. När du väl känner dig varm i kläderna sätter instruktören ihop en kort men intensiv koreografi där tricks på stången kombineras med danssteg och eleganta rörelser.

Fördelar med pole dance

Pole dance är inte bara en rolig form av träning, det ger dig också många hälsofördelar. Genom att utföra olika rörelser och trick på stången får du en komplett styrketräning för hela kroppen. Du får arbeta med din egen kroppsvikt och bygga upp en imponerande fysik samtidigt som du förbättrar din bålstabilitet och kroppskontroll. Dessutom är pole dance även en fantastisk konditionsträning som får ditt hjärta att pumpa och ger dig en ökad uthållighet.

Krav och utrustning

För att delta i vår prova på lektion krävs inga förkunskaper, alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Vi rekommenderar att du klär dig i korta cykelbyxor eller hotpants och ett linne för att säkerställa hudkontakt med stången och förhindra att du glider. Det är viktigt att undvika att använda lotion eller hudkräm samma dag som du ska dansa, för att undvika onödig halkrisk. Du kan dansa barfota, men om du vill uppleva den riktiga känslan av att dansa pole dance kan du gärna ta med egna dansskor till slutet av lektionen.

Tillgänglighet och varaktighet

Vår prova på lektion i pole dance är tillgänglig under hela året, så du kan välja den tidpunkt som passar dig bäst. Lektionen varar i ca 1 timme och äger rum i grupp med andra entusiastiska deltagare. Detta ger dig möjligheten att dela din upplevelse med likasinnade och lära av varandra. Ta med en vän eller varför inte ge bort lektionen som en unik present till någon som du tycker om!

Sammanfattning

  • Prova på lektion i pole dance är det optimala sättet att träna samtidigt som du har roligt
  • Lektionen inkluderar uppvärmning, träning av tricks och turer på stången samt en koreografi
  • Pole dance ger dig styrketräning, motion, dans och lite akrobatik
  • Du behöver inga förkunskaper för att delta i lektionen
  • Klä dig i korta cykelbyxor eller hotpants och linne för bästa hudkontakt med stången
  • Undvik att använda lotion eller hudkräm samma dag som du ska dansa
  • Prova på lektionen är tillgänglig hela året och varar i ca 1 timme
  • Lektionen äger rum i grupp med andra deltagare

Varför vänta längre? Ge dig själv eller någon annan möjligheten att prova på pole dance idag och upplev den fantastiska känslan av att dansa på stång. Kom och var med om en träningsupplevelse utöver det vanliga och skapa minnen som varar livet ut. Boka din prova på lektion nu!