Provkör Ferrari & Lamborghini
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Provkör Ferrari & Lamborghini

Detta är din unika möjlighet att få uppleva kraften, körglädjen och det legendariska ljudet som dessa monstermaskiner levererar!

Pris: 2995 kr

Drömmer du om att få sitta bakom ratten på två av världens mest omskrivna bilar? Nu har du chansen att förverkliga din dröm och uppleva adrenalinet pumpa genom kroppen när du provar på att köra både en Ferrari och en Lamborghini.

Upplägg

Upplevelsen inleds med en genomgång av körteknik och reglage av en professionell instruktör. Du kommer få lära dig allt du behöver veta för att kunna njuta av körningen till fullo. Sedan är det dags att kliva in i bilarnas förarsäten, vrida om nyckeln och låta över 600 hästkrafter ryta till bakom dig.

Adrenalinpumpande körning på allmän väg

Därefter är det dags att ge sig ut på vägarna för en oförglömlig tur. Känslan när du sitter i förarsätet i en toppmodern supersportbil av högsta klass är svår att beskriva. Varje liten beröring av gaspedalen ger ett kraftfullt gensvar från motorn och accelerationsförmågan är helt enastående. Med en professionell instruktör bredvid dig kan du vara säker på att få ut maximal körglädje samtidigt som du känner dig trygg och säker.

Få uppmärksamhet på vägarna

När du rullar fram på vägarna i dessa otroliga vrålåk kan du räkna med avundsjuka blickar från övriga trafikanter. Det är svårt att inte imponeras av de båda bilarnas eleganta design och imponerande prestanda. Glöm för all del inte att ta med din kamera för att föreviga detta minne för livet!

Bilar

Bilparken uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda dig de senaste modellerna, men vi garanterar att du kommer få köra två likvärdiga italienska supersportbilar. Här är lite information om två av våra mest populära bilar:

Ferrari 488 GTB

  • V8-motor på hela 670hk
  • Toppfart: ca 330 km/h
  • Acceleration: 0-100 km/h på endast 3,0 sekunder

Lamborghini Huracan EVO

  • V10-motor på imponerande 640hk
  • Toppfart: 325 km/h
  • Acceleration: 0-100 km/h på blott 2,9 sekunder

Viktig information

Innan du bokar din provkörning finns det några saker du bör vara medveten om:

Krav för körning

För att få köra bilarna krävs det att du har ett EU-körkort och att du är nykter. Tillfälliga körkortsintyg är ej giltiga. Detta är för att säkerställa att både du och bilarna är i trygga händer under körningen.

Försäkring

Eventuell skada som orsakas av vårdslös körning belastar arrangörens självrisk och betalas av kunden. Vår maximala självrisk är på 20 000 kr.

Utrustning och klädsel

Du behöver inte ha någon speciell klädsel för körningen, men vi rekommenderar att du bär bekväma kläder och undviker höga klackar. Det är viktigt att du känner dig bekväm bakom ratten för att kunna njuta av körningen till fullo.

Väderberoende

Upplevelsen är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel om väderförhållandena inte tillåter säker körning. Vi vill säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen och därför tar vi hänsyn till väderförhållandena.

Tillgänglighet

Provkörningen är tillgänglig på utvalda datum från slutet av april till oktober. Tillgängligheten kan variera mellan olika orter, så se till att kolla upp vilka datum som gäller för just din plats.

Tidsåtgång

Du kommer få köra ca 15 km per bil under provkörningen. Det är tillräckligt med sträcka för att du ska få känna på bilarnas prestanda och njuta av körningen, samtidigt som det är tillräckligt tryggt för både dig och omgivande trafik.

För vem?

Upplevelsen är tillgänglig för en person och utförs tillsammans med en egen instruktör. Det är den perfekta presenten till din pojkvän, bror eller någon annan som älskar bilar och adrenalinfyllda upplevelser.

Passar till

Denna provkörning är den perfekta presenten till din pojkvän, bror eller någon annan som älskar bilar. Det är en fantastisk julklapp, 30-års present eller gåva till honom som verkligen vill uppleva något utöver det vanliga. Ge bort en upplevelse fylld av adrenalin och spänning som kommer skapa minnen för livet.