Provsmaka färsk glass för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Provsmaka färsk glass för två

Vid din glassprovning får du prova deras olika smaker som är gjorda på naturliga råvaror med färsk produktion på plats i butiken.

Pris: 790 kr

Prova på äkta Gelato hos passionerade glassmakare

Är du en riktig glassälskare som vill uppleva äkta Gelato gjord av finaste ekologiska råvaror och kärlek? Då har du kommit till rätt ställe! Boka in dig på en glassprovning där du bjuds på olika spännande smaker av färsk gelato och får lära dig mer om hur den tillverkas. Det krävs inga förkunskaper, endast passion för glass!

Upplevelse i Stockholm: Gelateria Amore - där kärleken till gelato tar över

På Gelateria Amore i Stockholm kan du träffa en familj som brinner för att servera äkta Gelato. De har tagit små steg för att förverkliga sin dröm om att driva en levande gelateria där de serverar gelato i alla möjliga smaker. Passionen och omsorgen för varje glassmaskin garanterar att varje smak av Gelato smakar exakt som den ska!

Upplevelse i Malmö: Köld - lagad från hjärtat

Köld i Malmö är en glassmakare som spänner bågen ordentligt. De har redan fått hög ranking på listan som Sveriges godaste glass. Varför? Förutom deras många traditionella grädd-baserade glassar har de även utvecklat och fulländat veganska alternativ med bas av kokosmjölk eller cashewnötter utan att tumma på smak eller kvalité. Här möter du nya smakkombinationer som är magiska, men aldrig fåniga. Köld lägger alltid sin själ och hjärta i varje glasstillverkning och väljer alltid den bästa basen för varje smak.

Passar till alla tillfällen

En glassprovning passar perfekt till olika tillfällen såsom sommarupplevelser, påskpresenter, julklappar till par, julklappar till barn, julklappsspelet, presenter till henne, julklappstips, julklappar till vänner, upplevelser med ungdomar, till barn & ungdom, Alla hjärtans dag, upplevelser för två, 25 års presenter, och 20-års presenter. Det är en unik present som garanterat kommer att uppskattas av alla som älskar glass.

Viktig information

Vi bryr oss om din hälsa och säkerhet, så om du har några allergier eller överkänslighet som till exempel nötallergi avråder vi från att utföra upplevelsen då samma glassmaskin används till alla sorter. Glassprovningarna äger rum på utvalda datum under juni-oktober i Stockholm och augusti-juni i Malmö. Upplevelsen tar ca 1-1,5 timmar och sker tillsammans med andra i en grupp. I Stockholm är åldersgränsen 10 år, men det är bara en provning där det kan förekomma några experimentella glassorter.

Boka nu och upplev den godaste Gelaton du någonsin smakat!

Boka din glassprovning idag och upplev den godaste Gelaton som du någonsin har smakat! Njut av olika smaker av färsk gelato och överraska dina smaklökar under en härlig glassprovning. Vi ser fram emot att ta hand om dig och ge dig en upplevelse utöver det vanliga!