Rida en travhäst med instruktör
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Rida en travhäst med instruktör

Nu har du möjlighet att vara en del av den exalterande travvärlden! Inga förkunskaper krävs – alla kan vara med!

Pris: 1145 kr

Fånga ruset och spänningen på travbanan med vår unika upplevelse

Upptäck farten och adrenalinet under en kväll på travbanan – kör en riktig travhäst tillsammans med erfarna instruktörer!

En otrolig känsla av fart och frihet

Vill du uppleva något helt unikt? Då är det dags att ta chansen att köra en riktig travhäst på en riktig tävlingsbana. Det är en otrolig känsla att kliva upp i sulkyt och känna hästen sträcka ut sig under dig. Farten, spänningen och adrenalinet rushar genom kroppen när ni flyger fram över banan.

En oförglömlig upplevelse på travbanan

På tävlingsdagarna är travbanan fylld av förväntan och spänning. Du kommer att få vara en del av detta och prova på att köra en riktig travhäst. Våra erfarna instruktörer kommer att förbereda dig inför upplevelsen och ge dig allt stöd du behöver. Du kommer att få låna professionella kläder, hjälm och skyddsglasögon för att känna dig som en äkta kusk. Sedan är det bara att ge sig ut på banan och njuta av den fantastiska upplevelsen. Instruktören kommer att finnas med hela vägen för att ge dig tips och råd, och om det skulle behövas ta över tömmarna. Du kommer att känna dig som en professionell kusk!

En helkväll av spänning och underhållning

Efter upplevelsen på travbanan är det dags att ta hand om hästen och avsluta i stallet. Men det är inte slutet på din kväll fylld av spänning och underhållning. För den som önskar ingår entré och program till kvällens tävlingar. Du kan sitta på läktaren och följa med i travloppen samtidigt som du minns ditt eget äventyr på banan. För att göra kvällen ännu mer speciell kan du boka bord på en av anläggningens restauranger och njuta av god mat och dryck tillsammans med dina vänner eller familj. Gör en helkväll av din upplevelse på travbanan!

Mer information om upplevelsen

För att delta i denna oförglömliga upplevelse måste du vara minst 16 år gammal. Inga förkunskaper krävs, så alla kan vara med. Varaktigheten av upplevelsen kan variera något mellan olika orter, men totalt kommer den att ta cirka 1 timme. Du kommer att delta tillsammans med andra deltagare och våra instruktörer kommer att se till att ni har en fantastisk upplevelse. Kom ihåg att upplevelsen är friskvårdsberättigad, så lämna in underlaget till din arbetsgivare och ta del av förmånerna.

Passar perfekt som julklapp eller present

Letar du efter den perfekta julklappen eller presenten till pappa? Då behöver du inte leta längre! Vår upplevelse på travbanan passar perfekt till julklappar och presenter till pappa. Ge honom möjligheten att uppleva fart, spänning och adrenalin på nära håll. Det är en rolig och annorlunda present som kommer att glädja och överraska. Varför inte ge er två en gemensam upplevelse och skapa minnen tillsammans?

Så vad väntar du på? Ta chansen att köra en riktig travhäst på en riktig tävlingsbana och upptäck en helt ny värld av fart och spänning! Boka din upplevelse idag och låt äventyret börja!