Skjuta lerduvor
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Skjuta lerduvor

Denna klassiska skyttegren är en av världens mest populära aktiviteter med miljoner utövare. Nu har du chansen att bli en del av denna spännande sport!

Pris: 595 kr

Lerduveskytte - En unik upplevelse som kombinerar kraft och precision

Följ med på en minnesvärd upplevelse och testa lerduveskytte under ledning av erfarna instruktörer. Känn kraften från hagelgeväret när din precision sätts på prov.

Inget behov av förkunskaper, passar alla nivåer av erfarenhet

Inga förkunskaper krävs för att delta i denna häftiga upplevelse. Utövaren behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller kunskap om lerduveskytte. Instruktörerna kommer att ge en grundlig genomgång av säkerhetsprocedurer och skjutteknik för att ge dig bästa möjlighet att lyckas.

Erfarna instruktörer ger dig en minnesvärd upplevelse

Våra erfarna instruktörer är tillgängliga under hela skjutupplevelsen. De kommer att hjälpa dig att få en minnesvärd skytteupplevelse och ge dig tips för att förbättra din teknik. Med deras hjälp kommer du att känna glädjen och spänningen i denna gentlemannasport.

En present till den jaktintresserade

Är du ute efter en present till den jaktintresserade? Lerduveskytte är en perfekt aktivitet att ge bort som present. Det är en härlig utmaning för nybörjare och den perfekta träningen för den jaktintresserade.

Passar alla

Upplevelsen passar alla oavsett nivå av erfarenhet. Inga förkunskaper krävs och våra instruktörer kommer att anpassa upplevelsen efter deltagarens förmåga.

En unik upplevelse

Lerduveskytte är en av världens mest populära skyttegrenar med miljontals utövare. Var med och testa denna klassiska gentlemannasport som nu finns tillgänglig för alla. Upplevelsen börjar med instruktion och säkerhetsgenomgång, därefter följer genomgång av skjutteknik och tips för att ge dig en bra grund. Efter dessa moment är det dags för dig att testa din precision med hagelgeväret.

Mer information

Upplevelsen gäller för en person och utförs i grupp med andra deltagare. Minimiålder är 16 år och tidsåtgången är ca 1,5-2,5 timme. Vi har utvalda datum året runt då du kan vara med på denna spännande upplevelse.

Passar till

Lerduveskytte är en perfekt present till pappa, en häftig upplevelse att bjuda någon på för två eller en bra julklapp till morfar/farfar. Varför inte ge bort en upplevelse istället för ännu en tråkig pryl?

Bli en del av den fantastiska världen av lerduveskytte och upplev spänningen och glädjen som det innebär!