Smakfull kaffeprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Smakfull kaffeprovning

Nu får du möjligheten att lära känna dem och deras filosofi om hantverksmässigt och specialkaffe.

Pris: 545 kr

Följ med på en fantastisk kunskapsresa där vi utforskar kaffets fascinerande resa från planta till kopp. Lär dig allt om hur den omåttligt populära drycken blir till och upplev olika ursprungskaffen från hela världen. Dessutom kommer du få chansen att prova på några trendiga handbryggmetoder som garanterat kommer att sätta fart på dina smaklökar.

Johan & Nyström är inte bara namnet på ett kafferosteri, det är också namnet på två vänner som förändrade kaffevärlden som vi känner den. Med passion och kärlek till kaffe startade de sitt roasteri år 2004 och har sedan dess strävat efter att skapa en bättre och mer hållbar kaffekultur.

Smaka på skillnaden - prova kvalitetskaffe från olika ursprung

Under denna provning kommer dina sinnen att utmanas när det gäller smak och lukt. Tillsammans med våra kunniga baristor kommer du att få lära dig vad som skiljer de olika ursprungskaffena åt. Från jordmån och klimat till skördemetoder, varje detalj påverkar bönornas smak och kvalitet. Du kommer att förstå varför behandlingen av råvarorna är avgörande för att få fram den bästa smaken i kaffet.

Johan & Nyström strävar efter full transparens och odlarens kunskap är grundläggande för deras filosofi. Genom denna provning får du uppleva kaffe av högsta kvalitet samtidigt som du får lära dig mer om kaffets ursprung och hantverket bakom det.

Ta del av inspirerande bryggmetoder

Förutom att prova på olika ursprungskaffe kommer du även att få uppleva några trendiga handbryggmetoder. Våra skickliga baristor kommer att visa dig hur du kan brygga ditt eget perfekta kaffe hemma. Lär dig konsten att använda olika bryggmetoder som pour over, aeropress eller siphon och imponera på dina vänner och familj med dina nyfunna kunskaper.

Mer än bara en provning

Denna upplevelse handlar inte bara om att smaka på gott kaffe, det handlar också om att få en djupare förståelse för hantverket och passionen bakom varje kopp kaffe vi dricker. Det handlar om att uppskatta råvarorna och att respektera de människor som ligger bakom kaffets resa från planta till kopp.

Villkor och leverans

Den här provningen är tillgänglig på utvalda datum mellan augusti och maj och tar ungefär 1,5 - 2 timmar. Du kommer att delta tillsammans med andra i en grupp, vilket gör det till en perfekt aktivitet att göra med vänner eller familj.

Perfekt som julklapp till bror eller höstupplevelse för två

Våra kaffeprovningar är perfekta som present till nära och kära. Vad kan vara bättre än att ge bort en unik och lärorik upplevelse? Överraska din bror med en provning där han kommer att få uppleva kaffe på ett helt nytt sätt, eller njut av en höstupplevelse för två där ni får utforska olika smaker tillsammans.

Ta chansen och följ med på en oförglömlig resa från planta till kopp med Johan & Nyström. Lär dig mer om kaffets magi och njut av en provning som kommer att skapa minnen för livet. Boka din plats idag och ge dig själv eller någon annan en unik och smakfull upplevelse.