Spännande upplevelse i Escape Room Göteborg
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Spännande upplevelse i Escape Room Göteborg

Genom samarbete och taktiskt tänkande måste ni lösa rummets gåtor och hitta ledtrådarna för att lösa mysteriet och klara ert uppdrag innan tiden går ut.

Pris: 1495 kr

Välj mellan flera olika teman och ta med dina vänner på ett spännande äventyr där ni måste klara er ur ett låst rum innan tiden rinner ut.

Om upplevelsen

Dörren låses och klockan börjar ticka. Ni befinner er nu i ett rum fyllt av mysterier och obesvarade frågor. Er grupp har bara en timme på sig att lösa gåtor, hitta ledtrådar och använda både logik och kreativitet för att klara ert uppdrag innan det är för sent.

Escape Rooms är inspirerade av de populära dataspelen med samma namn. Nu har ni möjligheten att uppleva den nervkittlande spänningen och utmaningen i verkligheten. Ingen tidigare erfarenhet krävs, alla kan vara med och delta.

Ett escape room-äventyr ger en härlig känsla av pirr i magen samtidigt som det stimulerar era hjärnor att tänka utanför boxen.

Varning: Beroendeframkallande nöje!

Vi vill dock varna er, även om denna aktivitet är helt ofarlig är den mycket beroendeframkallande. Kickarna ni får efter att ha klarat uppdraget och den svårslagna känslan av framgång och lagarbete kommer ni att bära med er länge.

Välj mellan olika teman

Haunted Mansion

Ni är utredare skickade på ett uppdrag i en gammal herrgård. Men vad hände egentligen med de utredare som skickades innan er? Löser ni mysteriet eller faller ni offer för samma öde?

Walking Death

Två år har gått sedan apokalypsen startade och zombies har tagit över världen. Har ni nerverna att klara er från de hungriga zombies som är ute efter er? Kommer ni kunna överleva?

Lost City of Atlantis

Ni har äntligen lyckats, ni befinner er i den försvunna staden Atlantis. Men de ruiner ni har framför er döljer hemligheter och faror mycket större än vad ni någonsin kunnat föreställa er. Kan ni avslöja stadens hemligheter och rädda er själva?

För vem passar det?

Escape room-upplevelserna passar perfekt för alla som älskar spänning, problemlösning och att testa sina gränser. Rekommenderad åldersgräns för bästa upplevelse är 16 år, men barn från 12 år kan delta i sällskap av en målsman. Det är en fantastisk aktivitet för att fira födelsedagar, ha möhippor/svensexor, eller bara som en rolig aktivitet att göra tillsammans med vännerna.

Allt du behöver veta om upplevelsen

Utrustning

Ni behöver inget annat än era vanliga kläder för att delta i denna upplevelse. Ni kommer att få all nödvändig information och instruktioner innan ni går in i rummet.

Tidsåtgång

Den totala tiden för upplevelsen är ungefär 80 minuter, inklusive en genomgång innan och feedback efter. Ni kommer att ha 60 minuter på er att lösa gåtorna och hitta ledtrådarna i själva rummet.

Antal deltagare

Upplevelsen är utformad för upp till 6 personer, men kräver ett minimum av 2 personer för att kunna genomföras. Ni kommer endast att spela med era egna vänner och inte med andra deltagare.

Tillgänglighet

Escape room-upplevelsen kan bokas torsdag till söndag året runt. Ni behöver inte oroa er för väderleken eftersom allt sker inomhus.